-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Grėsmingas BPC pranešimas apie uždūmintą policijos komisariatą Kaune virto anekdotu

Jokio gaisro policijos būstinėje Raudondvario plente nebuvo. Paaiškėjo, kad specialiųjų tarnybų sujudimas buvo kilęs dėl kuriozinės priežasties: gretimame pastate buvo vykdoma cheminio kenkėjų naikinimo procedūra.
Kauno Santakos policijos komisariatas
Modernus Santakos policijos komisariatas, įkurtas Raudondvario plente / Policijos nuotr.

Penktadienio vakarą Bendrasis pagalbos centras išplatino grėsmingo turinio pranešimą apie tai, kad Kauno miesto pakraštyje, Raudondvario plente esančiame policijos komisariate yra uždūmintas 2 aukštas.

„Šiandien 17.23 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Kauno m., Raudondvario pl. 127, policijos komisariate jaučiamas dūmų kvapas“, – rašoma BPC Alytaus skyriaus specialistės paviešintame pranešime.

Kauno priešgaisrinėje gelbėjimo valdyboje 15min sužinojo, kad nei gaisro, nei uždūminimo šiame policijos padalinyje nebuvo.

Paaiškėjo ir kuriozinė priežastis, dėl ko buvo sunerimę policininkai ir ant kojų sukeltos specialiosios tarnybos: bendrovė „Dezinfa“ gretimame (priblokuotame) pastate vykdė dezinsekciją arba deratizaciją (kenkėjų naikinimą).

BPC operatyviai, įvykių įkarštyje platinamose žinutėse visuomet pažymima, kad „Pranešimus apie įvykius ir pagalbos tarnybų informaciją apie padėtį įvykio vietoje Bendrasis pagalbos centras gauna telefonu, todėl, jei pranešėjas yra netikslus, ši informacija ir reali padėtis įvykio vietoje gali skirtis.“

Milenos Migonytės/15min.lt nuotr./Kaune atidarytas modernus Santakos policijos komisariatas, įkurtas Raudondvario plente
Milenos Migonytės/15min.lt nuotr./Kaune atidarytas modernus Santakos policijos komisariatas, įkurtas Raudondvario plente

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius