Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Grybautojai nusitaikė į prekybos centrų krepšius

Įpusėjus rugsėjui grybautojai džiaugiasi, kad pagaliau miškuose pagausėjo ir grybų derlius. Deja, grybų sezonu nelabai džiaugiasi prekybos centrų darbuotojai, nes... Čia populiariausia „preke“ tapo pirkinių krepšeliai.
Prekybos centrų niūrios kitų metų pardavimų prognozės nagąsdina.
Iš prekybos centrų ėmė dingti mėlynieji krepšeliai / Eriko Ovčarenkos nuotr./15min.

Antradienį teko apsilankyti mažajame Šilutės „Maxima“ prekybos centre. Tąkart nors ir nebuvo labai daug pirkėjų, tačiau rasti laisvą pirkinių krepšelį nepavyko. Praeinantys žmonės bumbėjo, pyko, kad turi prekes neštis glėbyje, be abejonės, dėl to ir aš nebuvau laiminga. Paklausiau salėje dirbančių darbuotojų, kur galėčiau rasti mėlynąjį krepšelį, atsakymas: „Nėra“.

Kur dingo pirkinių krepšeliai?

Mažojo prekybos centro „Maxima“ direktorė Audronė Augaitienė papasakojo, kad vien per savaitgalį iš čia dingo apie 20 krepšių. 

„Tik prasideda grybų sezonas, pavasarį ar rudenį, su pirkėjais iškeliauja ir mėlynieji mūsų krepšeliai. Tai yra didelė problema. Žinoma, yra ir sąžiningų pirkėjų, kurie, pasidėję prekes, pavyzdžiui, į mašiną, grąžina krepšelius, bet yra ir tokių, kurie išsineša visam laikui. Kai didelis pirkėjų srautas, neįmanoma visų sužiūrėti,“ – pasakojo A. Augaitienė.

Ir tai – akivaizdu. Nors ir yra prekybos centrų, kur galima įsigyti panašių krepšelių, labai patogių tvirtinti prie dviračių ar tiesiog pasidėti mašinoje, tačiau mūsų lietuviškajai prigimčiai mieliau juos pasisavinti veltui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius