Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gudrauti bandęs mindaugiškis nelegalias prekes mėgino slėpti pas draugišką kaimynę

Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Joniškio rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio ir Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai dar kovo 9 dieną, dirbdami pagal prevencinės priemonės „Akcizais apmokestinamų prekių nelegalios apyvartos užkardymo stiprinimas“ planą ir tikrindami gautą informaciją, apsilankė Mindaugių kaime.
Sulaikyta kontrabanda
Kontrabandinės cigaretės / Muitinės kriminalinės tarnybos nuotr.

Pareigūnai, užsukę pas 54 metų moterį į namus, gyvenamo namo patalpose rado ir paėmė neteisėtai laikomų tabako gaminių: 90 pakelių cigarečių „Fest 7“ ir 60 pakelių cigarečių „Fest“, pažymėtų nelietuviško pavyzdžio banderolėmis. Moteris policijos pareigūnams aiškino, kad cigaretės ne jos, o kaimyno, kurias „priglaudė“ kaimyno prašymu.

O gudrus kaimynas, prieš tai neįsileidęs policijos pareigūnų, spruko iš namų, tik jiems išvykus iš kaimynės kiemo. Pareigūnai pradėjo kaimyno persekiojimą. Pamatę dviračiu važiuojantį pilietį, sustabdė patikrinti.

Pasirodo, sustabdytas dviratininkas ir buvo tas pats bėglys, 53 metų Mindaugių kaimo gyventojas, kuris savo cigaretes slėpė pas kaimynę. Jis su savimi vežėsi maišą, prisegtą prie dviračio bagažinės, maiše gabeno 20 pakelių cigarečių „Fest“ ir 10 pakelių cigarečių „Fest 7“ su nelietuviško pavyzdžio banderolėmis.

Policijos komisariate pradėta administracinė teisena dėl pažeidimo, numatyto Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 1632 str. Kas laukia patiklios kaimynės ir gudraus kaimyno, spręs Joniškio rajono apylinkės teismas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius