Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

H.Daktaras apskundė suėmimą

Kauno nusikalstamo pasaulio autoritetu vadinamas Henrikas Daktaras apskundė Vilniaus 1-ojo apylinkės teismo išduotą leidimą jį suimti.
Henrikas Daktaras išvedamas iš teismo po nutarties paskelbimo.
Henrikas Daktaras išvedamas iš teismo paskelbus nutartį. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

H.Daktaro advokatas Kristupas Ašmys sakė, kad jo klientas prašo apskritai panaikinti kardomąją priemonę, nes ši, suimtojo teigimu, esanti nepagrįsta, rašo „Lietuvos žinios“.

Skundą dėl kardomosios priemonės K.Ašmys pateikė apylinkės teismui trečiadienį, o ketvirtadienį šis dokumentas turėjo būti išsiųstas į Vilniaus apygardos teismą. Kada jis bus nagrinėjamas, sunku prognozuoti, greičiausiai, neoficialiais duomenimis, – artimiausiu metu.

H.Daktaras buvo areštuotas kitą dieną, kai pareigūnai jį parvežė iš Bulgarijos, – spalio 10-ąją. Vilniaus miesto 1-asis apylinkės teismas leido jį suimti trims mėnesiams.

Daugiau kaip 30 nusikaltimų, tarp jų ir nužudymais, kaltinamą H.Daktarą prokurorai prašė suimti motyvuodami, kad laisvėje jis gali pabėgti ir pasislėpti ar bandyti paveikti kitus bylos dalyvius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius