-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į baro televizorių Vilniaus centre skriejo lankytojo monetos: „Samsung“ ekranas skilo

Sostinėje per pietus suniokotas bemaž 1,3 tūkstančio eurų kainavęs TV prietaisas, kabojęs baro terasoje ir tikriausiai rodęs tai, kas vienam 27 metų žiūrovui nepatiko.
Baras
Asociatyvi iliustracija: žiūrovai per televiziją pamato ne vien tai, kas jiems patinka. Bet ar dėl to kaltas TV ekranas? / 123RF.com nuotr.

Galima tik spėlioti, kad per pietus į barą užsukusiam arba ten per ilgai užsibuvusiam jaunam vyrui nepatiko televizoriaus ekrane rodomi vaizdai. Prieš juos kovodamas, lankytojas nusprendė negailėti savo pinigų, tiesa, tuo metu jis tikriausiai dar nežinojo, kiek jam šis išpuolis kainuos.

Į bare kabantį TV ekraną skriejo monetos, metikas bent vieną jų sviedė taikliai.

Kaip antradienį praneša Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas, rugsėjo 5 d. apie 13 val. Vilniuje, Konstitucijos pr., vieno baro terasoje, vienas vyras (gimęs 1995 m.), mėtydamas monetas, sudaužė televizoriaus „Samsung QM55R-B-55“ ekraną.

Nuostolis – 1 289,44 euro. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR Baudžiamojo kodekso 187 str. (Turto sunaikinimas ar sugadinimas) 1 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius