-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į iškvietimą skubėjusiems Kauno policininkams kelią pastojo sunkvežimis

Penktadienį Kaune į kraupiai atrodantį eismo įvykį pateko policijos ekipažas. Nelaimės metu patruliai atsipirko nedideliais sužalojimais.
Policijos avarija
Policijos avarija / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Avarija Kauno Raudonojo Kryžiaus gatvėje įvyko 16 valandą 45 minutės.

Joje susidūrė policijos automobilis „Škoda Yeti“ ir sunkvežimis MAN.

Kaip 15min įvykio vietoje sakė sunkvežimio vairuotojas, policijos pareigūnai važiavo su įjungtais švyturėliais. Kelio lankste jie lenkė kitą automobilį, todėl išvažiavo iš savo eismo juostos ir susidūrė su atvažiuojančiu sunkvežimiu.

Smūgio būta itin stipraus. Policijos automobilis sudaužytas nepataisomai, o sunkvežimiui išlūžo ratas, ant kelio pabiro krovinys.

Pareigūnus nuo didesnių sužalojimų išgelbėjo išsiskleidusios oro pagalvės. Pasiteiravus ar jiems viskas gerai, šie atsakė, kad pagalbos nereikia. Ant vieno policininko veido matėsi pjautinė žaizda ir šiek tiek sunkėsi kraujas.

Vėliau policijos atstovai informavo, kad 42 metų amžiaus Kauno apskrities VPK Patrulių rinktinės pareigūno vairuojamas automobilis „Škoda Yeti“, dėl galimai slidžios kelio dangos, kelio vingyje buvo nesuvaldytas ir kliudė priešais atvažiuojantį, 35-erių metų vyro vairuojamą automobilį „MAN“. Vairuotojai blaivūs. Dėl patirtų sužalojimų į gydymo įstaigą pristatytas „Škoda“ vairuotojas ir kartu važiavęs 31 metų amžiaus kolega.

Įvykio vietoje formuojasi spūstys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius