Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Kauną vyras nenuvažiavo: automobilio keleiviai vilnietį sumušė ir pagrobė daugiau nei 52 tūkstančius litų

Parūkyti sumanęs automobilio keleivis buvo sumuštas ir apiplėštas. Pabėgdami užpuolikai 52 tūkst. 276 litų netekusiam vyrui sudavė akmeniu į galvą ir šis neteko sąmonės.
Doleriai
Iliustracinė nuotrauka: doleriai / R.Vilimo/BFL nuotr.

Pirmadienį apie 7.53 val. į Kauno miesto Dainavos policijos komisariatą kreipėsi M.J. (gim. 1986 m.), kuris pareiškė, kad naktį iš sekmadienio į pirmadienį apie 0.30 val. Vilniuje, prie autobusų stoties, jis įsėdo į autobusiuką, kurio vairuotojas pažadėjo nuvežti į Kauną.

Automobiliu važiavo dar du asmenys. Išvažiavus iš Vilniaus ir pavažiavus apie 10 km, kelyje Vilnius–Kaunas dėl vykdomų kelio darbų automobilis sustojo. Tuo metu iš automobilio išlipo vienas keleivis. Pranešėjui lipant iš automobilio į lauką parūkyti, kartu išlipo ir kitas keleivis.

Šis su pirmu išlipusiu keleiviu pradėjo M.J. mušti ir reikalauti pinigų. Užpuolikai pagrobė 370 eurų, 250 litų, kuprinę, kurioje buvo dvi poros džinsinių kelnių ir striukę, kurios viduje, po pamušalu, buvo įsiūta 20 tūkst. JAV dolerių .

Policijos departamentas praneša, kad pasišalindami vyrai aukai sudavė akmeniu į galvą ir M.J. prarado sąmonę. Materialinis nuostolis – 52 tūkst. 276 litai. Nukentėjusysis dėl galvos traumos, suteikus medicinos pagalbą, gydomas ambulatoriškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius