Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „Kaunas Jazz“ atidarymą skubėjęs Rimantas Mikaitis pateko į avariją

Į ketvirtadienį prasidedančio festivalio „Kaunas Jazz“ iškilmes Kauno Rotušėje skubėjęs buvęs miesto meras Rimantas Mikaitis pateko į nemalonią situaciją. Jo vairuojamas automobilis „Peugeot 607“ įsukinėjo į šalia Rotušės esančią stovėjimo aikštelę, tačiau manevro pabaigti nepavyko, nes, pirminiais duomenimis, į mašinos priekį įsirėžė jauno vaikino vairuojamas motociklas.
Rimantas Mikaitis
Rimantas Mikaitis / Aliaus Koroliovo nuotr.

Politikas nenukentėjo, o motociklininkui stipriai sutrenkta koja. Jie draugiškai sutarė nekviesti policijos ir užpildė eismo įvykio deklaracijas, tolimesnius reikalus palikdami spręsti draudikams. Ne dėl savo kaltės į iškilmių pradžią nespėjęs R.Mikaitis neatrodė labai susierzinęs, stengėsi išlaikyti sau įprastą ramią išvaizdą ir šypseną veide.

Liberalų sąjūdžio narys į „Kaunas Jazz“ atidarymą skubėjo iš laivybos sezono atidarymo, kuris vyko šalia klubo „Combo“ įsikūrusios keleivinės prieplaukos.

Papildyta: Motociklą vairavęs jaunuolis tikina turintis filmuotą vaizdo medžiagą, kurioje matoma kaip R.Mikaitis atlieka manevrą nerodydamas posūkio signalo, todėl esą automovilis įsirėžė į motociklą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius