-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į kraupią kaktomušą prie Panevėžio patekusi pora iš Jūrmalos sužalota, bet išleista sveikti namo

Pirmadienį paaiškėjo, kad krovininiu automobiliu per Lietuvą važiavę ir išvakarėse į pražūtingą kaktomušą su lengvuoju automobiliu SAAB kelyje „Via Baltica“ patekę Latvijos piliečiai keliavo iš Jūrmalos. Medikai užsieniečius apžiūrėjo, suteikė pirmąją pagalbą ir iškart išleido gydytis į namus. Pranešama, kokių tiksliai traumų patyrė „Scania“ vairavęs 46-erių metų latvis ir drauge kabinoje buvusi jo 40-metė keleivė.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Kaip pirmadienį praneša Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai, į lengvojo automobilio SAAB ir sunkvežimio avariją prie Panevėžio, Velykų vakarą nusinešusią 34 metų lietuvio gyvybę, pateko pora iš kaimyninės Latvijos, populiariojo Jūrmalos kurorto.

Policijos departamento apie šį įvykį užfiksuotoje medžiagoje rašoma, kad balandžio 5 d. apie 18 val. 06 min. Panevėžio r., Kučių kaime, kelio Panevėžys–Aristava–Sitkūnai 14-ame km, automobilis SAAB 9-3, kurį vairavo 34-erių metų panevėžietis, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir kaktomuša susidūrė su krovininiu automobiliu „Scania R420“, kurį vairavo 46-erių metų Latvijos pilietis.

Eismo įvykio metu žuvo lengvojo automobilio SAAB vairuotojas, o krovininio automobilio vairuotojui latviui Lietuvos medikai nustatė kaklo raiščių patempimą ir daugybinius kūno sužalojimus.

Nepaisant traumų gausos, Latvijos pilietis netrukus išleistas sveikti į namus. Kartu vilkiko kabinoje važiavusi 40-metė Latvijos pilietė dėl pėdos piršto lūžio gydoma irgi ambulatoriškai.

Apie šios kraupios eismo nelaimės padarinius 15min.lt išsamiau rašė jau sekmadienį.

Beje, šiandien, balandžio 6-ąją, Lietuvoje minima Saugaus eismo diena.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius