Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į mokyklą Vilniuje įsibrovę vagys įkalčius pametė tualete

Vilniaus policijos patruliams per praėjusią parą įkliuvo du jaunuoliai su narkotinėmis medžiagomis ir du į mokyklą įsilaužę vagys.
Antrankiai
Antrankiai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip informuoja Vilniaus policija, trečiadienį apie 20.30 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės 1–os kuopos 1–o būrio pareigūnams patruliuojant Vilniuje, Kareivių gatvėje pastebėtas krūmokšnių slepiamas automobilis VW Golf ir du šalia stovintys jaunuoliai.

Privažiuodami, pareigūnai pastebėjo, kad vienas jaunuolis kažką numetė į krūmus.

Į klausimą, ką veikia stovėdami nuošalioje vietoje, jaunuoliai – I.D. (gim. 1985 m.) ir M.P. (gim. 1986 m.) – atsakyti nesugebėjo.

Paaiškėjo, kad I.D. į krūmus numetė dėžutę su polietileniniais maišeliais, kuriuose buvo įvairus baltos spalvos miltelių kiekis. Apžiūrėjus automobilį rasta daugiau maišelių su baltos spalvos milteliais, įtariama, narkotine medžiaga – iš viso jų rasta ir paimta 27 vnt.

I.D. ir M.P. paaiškino, kad maišeliuose yra amfetaminas. Abu jie sulaikyti ir pristatyti į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto pirmąjį policijos komisariatą. Tyrimas tęsiamas.

Naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį, apie 4.23 val., Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės pareigūnai gavo pranešimą, kad Vilniuje, Mindaugo g. 9/2, Mindaugo vidurinėje mokykloje yra vagis.

Atvykusiems pareigūnams mokyklos sargė paaiškino, kad į mokyklą įsibrovė vagys ir slepiasi mokyklos patalpose.

Apžiūrėdami mokyklos pastatą, pirmame aukšte, viename iš tualetų, patruliai rado dvi poras vyriškų batų, striukę ir maišelį su laužtuvu ir žirklėmis. Pastebėta, kad šiame tualete išlaužtas plastikinis lauko langas.

Antrajame mokyklos aukšte esančiame sandėliuke pareigūnai sulaikė A.A. (gim. 1992 m.), o ketvirtajame pastato aukšte – S.P. (gim. 1980 m.).

Abu įtariamieji sulaikyti ir pristatyti į Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus m. trečiąjį policijos komisariatą. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius