-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į namus po darbų važiavę pasieniečiai pakeliui Vilniuje sulaikė girtą vairuotoją

Po tarnybos namo vykusiems Varėnos rinktinės kriminalistams vienas vairuotojas Vilniuje pasirodė įtartinas. Pasieniečiams jį sulaikius paaiškėjo, kad Šalčininkų rajono gyventojas automobilį „Audi A4“ vairavo būdamas girtas.
VSAT pareigūnas
VSAT pareigūnas / VSAT archyvo nuotr.

Trečiadienį du VSAT Varėnos pasienio rinktinės Kriminalinės žvalgybos skyriaus pareigūnai po darbo nuosavu automobiliu vyko į namus Vilniuje, informuoja VSAT.

Važiuodami Liepkalnio gatve jie prasilenkė su įtartinai manevravusiu automobiliu „Audi A4“. Pasieniečiai pastebėjo, kad ši mašina yra apdaužyta, todėl nusprendė apsisukti ir ją pasivyti.

Tuo metu „Audi A4“ vairuotojas pats sustojo šalikelėje, bet iš mašinos nelipo. Pasieniečiai savo automobiliu priartėjo prie įtartino automobilio ir išlipę priėjo prie vairuotojo. Iškart tapo aišku, kodėl „Audi A4“ važiavo įtartina trajektorija. Pamatę vairuotoją pasieniečiai iš „Audi A4“ užvedimo spynelės skubiai ištraukė raktą ir vyrą sulaikė.

20-ties Šalčininkų rajono gyventojas buvo smarkokai apdujęs, su VSAT pareigūnais kalbėjo nerišliai, nuo jo tvoskė alkoholiu.

Pasieniečiai iškvietė policijos pareigūnus, kurie sulaikytam vairuotojui nustatė 1,35 promilės girtumą. Įvykį toliau tirti ėmėsi policininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius