Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į pareigūną peilį sviedusio Ruklos gyventojo byla teismą pasiekė per dvi dienas

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai ir Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros prokurorai per dvi paras atliko ir Jonavos rajono apylinkės teismui perdavė baudžiamąją bylą dėl spalio 2 d. Rukloje į pareigūną peilį sviedusio girto 51-rių metų vyro smurto protrūkio. Baudžiamoji atsakomybė jam gresia už pasipriešinimą policininkui.
Sodininkas į susirinkimą atsinešė peilį.
Į pareigūną buvo sviestas peilis/ Asociatyvi nuotr. / Dainiaus K. nuotr.

Kaip informuoja Kauno apskrities VPK, spalio 2 d. apie 22 val. buvo gautas pranešimas dėl Jonavos r., Rukloje, smurtaujančio kaimyno.

Jonavos rajono policijos komisariato pareigūnams nuvykus minėtu adresu, buvo pastebėtas vyras, kuris rankose laikė peilį. Į perspėjimus mesti jį pastarasis nereagavo, artinosi link pareigūnų.

Galiausiai jis metė į vyriausiąjį patrulį peilį, kuris atsitrenkė į liemenėje buvusį dujų balionėlį. Nenuoramos sutramdymui buvo panaudotas impulsinis prietaisas „Taser X3“. Pareigūnai nenukentėjo.

Neblaivus (nustatytas 2,41 prom. girtumas) vyras, nors ir priešinosi, buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo valstybės tarnautojui ar viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui.

Antradienį baudžiamoji byla buvo perduota Jonavos rajono apylinkės teismui. Teisme apklaustas vyras kaltę pripažino iš dalies.

Jam gresia viešieji darbai arba bauda, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Tyrimą kontroliavo ir organizavo Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros 5-ojo skyriaus prokurorai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius