Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 04 26 /11:41

Į pareigūnų automobilį greitkelyje įsirėžusiame „VW Passat“ sėdėjo ir mažametė – ji gydoma ligoninėje

Sekmadienį Policijos departamentas informavo, kad avarijos greitkelyje metu, kuomet į avarijos vietoje sustojusį pareigūnų automobilį rėžėsi „VW Passat“, nukentėjo trys pastarąja transporto priemone vykę asmenys. Tarp jų – ir 2008 metais gimusi mergaitė. Ji gydoma ligoninėje. Visuomenėje kilo klausimų, kur ir ar saugiai iš tikrųjų buvo palikta tarnybinė mašina.
Greitkelyje į stovintį policijos automobilį rėžėsi pravažiuojanti mašina
Greitkelyje į stovintį policijos automobilį rėžėsi pravažiuojanti mašina / Reidas TV nuotr.

Kaip šeštadienį skelbė 15min, balandžio 25 dieną apie 17 valandą Klaipėdos rajone, kelio Klaipėda–Vilnius 15-ame kilometre, į kelkraštyje stovintį Klaipėdos apskrities VPK priklausantį tarnybinį automobilį „Skoda Octavia“ atsitrenkė pro šalį greitkeliu Kauno link važiavęs „VW Passat“.

Reidas TV nuotr./Greitkelyje į stovintį policijos automobilį rėžėsi pravažiuojanti mašina
Reidas TV nuotr./Greitkelyje į stovintį policijos automobilį rėžėsi pravažiuojanti mašina

Toje pačioje vietoje, tik kitoje kelio pusėje – link Klaipėdos, ką tik buvo įvykusi avarija: susidūrė krovininis autobusiukas „Peugeot“ ir „Honda“. Pareigūnai tuo metu vyko savo maršrutu, kai pamatė eismo įvykį ir iš „Honda“ automobilio traukiamą sužeistą garbaus amžiaus moterį. Apsisukamas greitkelyje buvo toli, tad jie paliko tarnybinę mašiną su įjungtais švyturėliais bei avariniu signalu ir nubėgo padėti. Tuo metu įvykio vietoje dar nebuvo jokių spec. tarnybų – net medikų.

Po 15 minučių nuo policijos sustojimo, į paliktą „Skoda Octavia“ rėžėsi parvažiavęs „VW Passat“. Po smūgio, besisukdamas „Volkswagen“ dar kliudė kelkraštyje stovėjusią kitą mašiną (sustojo padėti pirmosios avarijos dalyviams).

VIDEO: Avariją greitkelyje užfikavę žmonės iš nuostabos nesulaikė emocijų

Taigi iš viso buvo sumaitoti 5 automobiliai. Iš pareigūnų tarnybinės mašinos mažai kas liko. Patys pareigūnai avarijos metu nebuvo sužaloti.

Iš pradžių pranešta, kad į gydymo įstaigą iš „VW Passat“ buvo išvežti du asmenys – vairuotojas ir keleivė. Vėliau būta kalbų ir apie trečią asmenį – vaiką. Sekmadienį Policijos departamentas patikslino informaciją.

VIDEO: Į avariją greitkelyje atskubėjusių pareigūnų stovintį automobilį „nunešė“ kita mašina

Į „Skoda Octavia“ rėžėsi vyro, gimusio 1983 metais, vairuojamas automobilis „VW Passat CC“, kuris taip pat nuo smūgio trenkėsi į dešiniajame kelkraštyje stovėjusį automobilį „Peugeot Partner“. Šis, kaip paaiškėjo, nebuvo tuščias – jame sėdėjo vairuotojas, gimęs 1991 metais.

Eismo įvykio metu nukentėjo automobilio „VW Passat CC“ vairuotojas, kuris gydomas ambulatoriškai, bei kartu važiavusios keleivės, gimusios 1981 ir 2008 metais. Mažametė paguldyta į ligoninę, moteris gydoma ambulatoriškai.

Sekmadienio rytą paaiškėjo ir pirminės avarijos priežastis. Kaip skelbia Klaipėdos apskrities policija, balandžio 25 dieną magistraliniame kelyje apie 16.47 valandą (296-asis kelio kilometras) įvyko eismo įvykis – į automobilį „Honda“, vairuojamą 1942 metais gimusios moters, jai išvažiuojant iš kelkraščio, atsitrenkė krovininis automobilis „Pegeot“, kurį vairavo vyras, gimęs 1987 m.

Redakcija sulaukė ne vieno laiško, kuriame diskutuojama apie tai, ar pareigūnų automobilis buvo paliktas saugiai. Nors tiek Klaipėdos apskrities policijos atstovė, tiek Policijos departamentas tikina, kad tarnybinė mašina buvo palikta kelkraštyje su įjungtais švyturėliais ir avariniu signalu, pro avarijos vietą vykę žmonės kalba kitaip.

„Pravažiavome pro šią vietą 17.02 val., policijos automobilis dar buvo sveikas, stovėjo kitoje greitkelio pusėje nei pirminis įvykis, antroje juostoje, švyturėlių nepastebėjome, garsinio signalo negirdėjome“, – teigė į 15min besikreipusi skaitytoja Asta.

Redakcijai parašęs Raimondas taip pat tikino, kad policija buvo palikusi transporto priemonę ant važiuojamosios kelio dalies.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius