Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į pataisos namus su vyru pasimatyti atėjusi moteris atsinešė anabolinių steroidų

Kalėjimų departamento prie Lietuvos Respublikos teisingumo ministerijos Kriminalinės žvalgybos valdybos pareigūnai užkardė anabolinių steroidų patekimą nuteistiesiems, atliekantiems laisvės atėmimo bausmę Vilniaus pataisos namuose.
Rastos narkotinės medžiagos
Rastos narkotinės medžiagos / Kalėjimų departamento nuotr.

Anabolinius steroidus ketino perduoti vieno iš nuteistųjų sugyventinė, atvykusi į pataisos įstaigą ilgalaikiam pasimatymui.

Kalėjimų departamento pareigūnai nelaukdami susisiekė su Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos Organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnais, kurie atliko šios pilietės gyvenamosios vietos kratą.

Jos metu pareigūnai rado 20 polietileninių paketėlių su, kaip įtariama, narkotine ar psichotropine medžiaga, ir vieną stiklinį buteliuką su 23 tabletėmis, kurių sudėtyje kaip įtariama gali būti narkotinės, psichotropinės ar kitos psichiką veikiančios medžiagos.

Iš draudžiamoms medžiagoms įrengtų slėptuvių, pareigūnai įtaria, jog visos medžiagos buvo skirtos ir paruoštos perduoti nuteistiesiems į pataisos įstaigą. Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 276 1 str. 1 d., 259 str. 1 d. – tai yra, dėl neteisėto dopingo ir psichiką veikiančių medžiagų laikymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius