Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į pinkles įkliuvo advokatės mama

Sukčiai apgavo Trakuose dirbančios advokatės Reginos Vasiliauskienės motiną. Iš pagyvenusios moters jie išviliojo 6 tūkst. litų.
Temos: 3 Mama Katė Trakai

Trakų rajono Mockantiškių kaimo sodyboje moteris gyvena viena. Dukra su šeima įsikūrusi Trakuose. Suskambus telefonui sodybos šeimininkė pakėlė ragelį ir išgirdo jauno vyro balsą. Šis pranešė, kad jos anūkas padarė avariją. Moteris išsigando. Sukčiai jai leido pasikalbėti su neva jos anūku. Paskui su ja kalbėjosi "policininkas, buvęs avarijos vietoje". Tempdami laiką sukčiai liepė moteriai parašyti paskolos raštelį, kuriame teigiama, kad ji skolinanti pinigus vienam asmeniui. Visa tai gerokai užtruko. Šeimininkė vis dar kalbėjo telefonu, kai pasigirdo durų skambutis. Atvėrusi duris pamatė jauną vyrą. Jis kalbėjo labai mandagiai. Paėmė sutartus 6 tūkst. litų, pasirašė paskolos raštelį. Tada pasakė, kad močiutė galinti aplankyti anūką. Jis pats ją ir nuvešiąs. Moteris nuėjo į kitą kambarį persirengti. Jai grįžus mandagiojo jaunuolio nebebuvo nė kvapo. Sunerimusi moteris paskambino dukrai ir sužinojo, kad anūkas gyvas, sveikas ir į jokią avariją nebuvo patekęs. Tada nukentėjusioji kreipėsi į policiją.

Advokatė R.Vasiliauskienė, anksčiau dirbusi Trakų policijos Tardymo skyriaus viršininke, LŽ sakė: "Esame apie tokius atvejus su mama kalbėję ir ji pati žino, kad taip nutinka. Tačiau pagyvenusi moteris sutriko, išsigando. Laiko jai irgi nedavė. Todėl taip ir įvyko." Pasak jos, žmonės matė per kaimą lėtai važiuojantį mėlyną "WV Golf". Gali būti, kad tai ir buvo sukčių automobilis.

Tą pačią dieną buvo skambinta dar vienam Mockantiškių gyventojui. Sukčiai jam pasekė tą pačią pasakėlę apie avariją padariusį anūką. Tačiau vyriškio anūkas dar visai mažas, tad sukčiams tąkart nepasisekė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius