Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Šilutės komisariatą pristatyti šeši vyriškį sumušę ir apiplėšę asmenys, tarp jų trys nepilnamečiai

Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnai išaiškino praėjusį savaitgalį Šilutėje įvykdytą vyriškio apiplėšimą. Per kelias dienas nuo nusikaltimo padarymo buvo nustatyti ir sulaikyti visi jo vykdytojai ir bendrininkai, surasti iš nukentėjusiojo pagrobti daiktai.
Areštinė
Areštinė / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį į policiją kreipėsi Šilutės gyventojas V.Č. (gim. 1971 m.) pranešdamas, kad apie 23 val. Laisvės alėjoje, ties krepšinio aikštele, jį sumušė ir apiplėšė grupė nenustatytų asmenų.

Atokioje ir menkai apšviestoje vietoje patykoję užpuolikai, smūgiavo šilutiškiui į galvą, šiam praradus sąmonę, pagrobė laikrodį, mobiliojo ryšio telefoną, nuvilko striukę, nuavė sportinius batelius ir, palikę likimo valiai, pasišalino.

Kaip komisariate paaiškino nukentėjusysis, plėšikų jis nepažinojo, todėl iš karto buvo aišku, kad vyras buvo sužalotas turint tikslą pagrobti jo daiktus.

Dėl įvykdyto plėšimo Šilutės policijoje buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas, o nusikaltėlių imta aktyviai ieškoti nedelsiant. Netrukus buvo nustatyti šilutiškio apiplėšime galimai dalyvavę asmenys – per kelias dienas į policijos komisariatą buvo pristatyti šeši Šilutės miesto ir rajono gyventojai, tarp kurių – ir trys nepilnamečiai.

Taragės apskrities VPK praneša, kad penkiems iš šių asmenų pareigūnai pareiškė įtarimus dėl plėšimo: S.B. (gim. 1969 m.) teismas leido suimti trims mėnesiams, P.A. (gim. 1972 m.), V.A. (gim. 1973 m.) ir dar du septyniolikmečiai, paskyrus kardomąsias priemones, paleisti.

Keli įtariamieji jau anksčiau buvo ne kartą teisti už įvykdytus sunkius nusikaltimus.

Nustačius galimus nusikaltimo vykdytojus, buvo rasti ir nukentėjusiojo asmeniniai daiktai – mobilųjį telefoną užpuolikai jau buvo atidavę į Šilutėje veikiantį lombardą, striukę laikė paslėptą namuose, laikrodį pareigūnams teko nusegti nuo vieno iš sulaikytųjų rankos, tuo tarpu nuo bejėgės aukos nuautus batus iki pasirodant policijai be jokių skrupulų dėvėjo vieno iš plėšikų brolis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius