Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į sunkvežimio priekabą atsitrenkęs „Audi“ vairuotojas taip susinervino, kad spruko ir užsimušė?

Trečiadienį po pietų Elektrėnų savivaldybėje įvyko dvi, regis, visiškai neadekvačios, bet tarpusavyje tarsi susijusios avarijos. Įvykių pasekmė – „Audi“ vairavusio 73 metų pensininko žūtis.
Avarijos vietoje
Asociatyvi iliustracija / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Vilniaus apskrities policijos Komunikacijos poskyryje 15min sužinojo, kad pirminis pranešimas apie šiuo įvykius Elektrėnų savivaldybėje buvo gautas trečiadienį 13.22 val.

Pirminiais duomenimis, užmiesčio kelyje Vievis–Žebertonys–Elektrėnai lengvasis automobilis „Audi A3“, vairuojamas 1946 m. gimusio vyriškio, atsitrenkė į vilkiko „Scania“ su puspriekabe galą. Panašu, kad įvykio kaltininkas žūtbūt nenorėjo pasilikti aiškintis įvykio vietoje, tad skubiai apsisuko ir padidinęs greitį nulėkė priešinga kryptimi (tuo metu sunkvežimio vairuotojas dėl didelių gabaritų galėjo apsisukti tik maždaug 5 kilometrus pirmyn, iki Abromiškių gyvenvietės. Kodėl pastarasis avarijos vietoje neliko laukti policijos, o mėgino nerangiai vytis bėglį – belieka spėlioti).

Vis dėlto „Audi“ nuvažiavo tik keletą kilometrų – nulėkė nuo kelio, kliudė medį ir vertėsi.

Prispaustas vairuotojas netrukus išlaisvintas ir perduotas medikams. Jis net nebuvo praradęs sąmonės. Po kurio laiko Vilniaus apskrities VPK pareigūnai netikėtai sulaukė Elektrėnų ligoninės medikų pranešimo, kad avarijoje susižeidusio pensininko išgelbėti nepavyko.

15min išvakarėse skelbė, kad žvelgiant į drastišką pastaruoju metu prastėjančią mirtino avaringumo statistiką, galima vėl prisiminti kadaise Lietuvą šiurpinusį „Karą keliuose“. Šįmet keliuose žuvo jau mažiausiai 58 žmonės – daugiau, nei per tą patį laikotarpį pernai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius