Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Į susitikimą su Klaipėdos meru dėl „žalos atlyginimo“ pensininkas atvyko turėdamas pistoletą

Uostamiesčio merijos darbuotojus išgąsdino ginkluotas vyras. Pirmadienį į susitikimą su Klaipėdos meru Vytautu Grubliausku atėjęs garbaus amžiaus vyras atsinešė ir ginklą. Tiesa, jokios grėsmės jis nekėlė ir žalos nepadarė, tik elgėsi neapdairiai.
Pistoletas
Asociatyvinė nuotrauka. Pistoletas

Pirmadienį, per mero priėmimo valandas, atvyko iš anksto užsirašęs vyriškis. Susitikti su Klaipėdos meru V.Grubliausku jis norėjo dėl „Žalos atlyginimo“.

Per pokalbį, kuris nevyko sklandžiai, merui pavyko sužinoti, jog vyriškis siekia žalos atlyginimo iš policijos, kuri neva sudaužė jo automobilį.

Iš mero kabineto išėjęs vyras atsisėdo priėmimo patalpoje. Atsisėdęs vyras ėmė traukti daiktus ir dėliotis. Sekretorė, pamačiusi, kad vyriškis išsitraukė ir į pistoletą panašų daiktą, pagalbos kreipėsi į kolegas. Šie apie vyriškį, galimai ginkluotą, informavo policijos pareigūnus.

„Nebuvo jokio grasinimo, tiesiog pamačius vyrą su daiktu, panašiu į ginklą, buvo informuotos tarnybos“, – teigė merijos atstovas 15min.

Daugiau nei prieš metus į Klaipėdos savivaldybę taip pat vyko tarnybos, tada darbuotojus gąsdino neadekvačiai besielgiantis vyras.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius