Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į tvenkinį Poškonyse įriedėjusio VW savininkas turės aiškintis dėl gamtai padarytos žalos

Gintaro Žagunio užkardos pasieniečiai Šalčininkų rajone šeštadienį aptiko į Poškonių kaime esantį tvenkinį įvažiavusį automobilį „Volkswagen Passat“.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / VSAT nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Vilniaus rinktinės G.Žagunio užkardos pareigūnų ekipažas vyko į patruliavimą pasienyje su Baltarusija.

VSAT nuotr./Įvykio vietoje
VSAT nuotr./Įvykio vietoje

Važiuodami pro Šalčininkų rajono Poškonių kaime esantį tvenkinį pasieniečiai pastebėjo į jį įvažiavusį automobilį „Volkswagen Passat“. Aplinkui žmonių nebuvo.

Ant šlaito šalia tvenkinio yra poilsiavietė, nuo kurios iki vandens – apie 20 metrų. Ši vieta yra pamėgta vietinio jaunimo.

Pasieniečiai iškvietė ugniagesius gelbėtojus, aplinkosaugininkus ir policiją. Po kiek laiko į incidento vietą automobilio pasiimti atėjo 28-erių Šalčininkų rajono gyventojas.

Ugniagesiai gelbėtojai ištempė mašiną iš vandens, o vairuotoju prisistatęs asmuo turėjo aiškintis su aplinkosaugininkais dėl galimos gamtai padarytos žalos, informuoja VSAT.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius