Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Į viešumą pateko kadrai iš paauglių egzekucijos, Kauno policija jau nustatė įtariamuosius

Į socialinius tinklus nutekėjo vaizdo įrašas, kaip paaugliai apkaltina vaikiną priekabiavus prie merginos, o tada jį žiauriai sumuša. Policija informavo, kad įvykis jiems žinomas dar nuo rugpjūčio, o baudžiamoji atsakomybė gresia 3 jaunuoliams.
Surengta egzekucija
Surengta egzekucija / Video kadrai

Vaizdo įrašas prasideda nuo būrelio jaunuolių, kurie tardo vaikiną ir kaltina jį dėl prievartos prieš merginą.

„Galiu trenkt tau vieną“, – galiausiai paklausė priešais vaikiną atsistojusi mergina ir nesulaukusi atsakymo smogia jam į veidą.

Netrukus po to jį mušti puola ir kiti susirinkusieji. Užpultas paauglys dar bando bėgti, tačiau netrukus jis pagaunamas, pargriautas ir suspardytas.

Į viešumą patekus šiam vaizdo įrašui, Policijos departamento atstovas Ramūnas Matonis informavo, kad dėl šio įvykio tyrimas policijoje atliekamas nuo rugpjūčio.

„Kauno miesto Dainavos policijos komisariate jau rugpjūčio mėnesį buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR baudžiamojo kodekso 138 str. 1 d., įtarimai pareikšti trims asmenims, du iš jų – nepilnamečiai“, – informavo R.Matonis.

BK 138 str. numatyta atsakomybė už nesunkų sveikatos sutrikdymą, dėl to gresia laisvės apribojimas arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius