Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „golfą“ atsitrenkęs panevėžietis aiškino, kad kitas vairuotojas į sankryžą įvažiavo atbulas

Pirmadienio naktį Panevėžyje sulaikytas vairuotojas, kuris atsisakė tikrintis blaivumą ir neturėjo teisės vairuoti. Jis sučiuptas tuomet, kai atsitrenkė į prie šviesoforo stovėjusį kitą automobilį.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Incidentas įvyko Marijonų ir Smėlynės gatvių sankryžoje. „Volkswagen“ vairavęs vaikinas paaiškino, kad jis stovėjo prie šviesoforo ir laukė žalio šviesoforo signalo, kai pajuto smūgį į automobilio galą.

Išlipęs iš automobilio panevėžietis pastebėjo, kad į jo transporto priemonę atsitrenkė „Hyundai“. Iš šio automobilio išlipęs vyras nerišliai ėmė aiškinti, kad „Volkswagen“ neva nenukentėjo. Kai vaikinas parodė į suskaldytą galinį buferį, „Hyundai“ vairuotojas jam pasiūlė 70 eurų.

VIDEO: Panevėžyje girtas vairuotojas atsitrenkė į kitą automobilį

Tačiau „Volkswagen“ vairuotojas netrukus ėmė įtarti, jog „Hyundai“ vairuotojas girtas. Apie įvykį buvo pranešta policijos pareigūnams.

Netrukus atskubėję pareigūnai nustatė, kad eismo įvykį sukėlė 1963-iasiais metais gimęs panevėžietis. Vyras atsisakė tikrintis blaivumą ir ant dokumentų nepasirašinėjo.

Paaiškėjo, kad praėjusiais metais jam jau atimta teisė vairuoti. Viešai policijos skelbiamuose neblaivių vairuotojų sąrašuose rašoma, kad tuomet vyras taip pat vengė tikrintis blaivumą.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Įvykio vietoje

Beje, „Hyundai“ vairavęs vyras ėmė aiškinti, kad jis niekur neatsitrenkė. Jis teigė, kad neva „Volkswagen“ į sankryžą įvažiavo atbulomis ir atsitrenkė į jį.

Užrakinęs „Hyundai“ ir viduje palikęs savo mobilųjį telefoną, panevėžietis pėsčiomis patraukė į tą pačią pusę, iš kurios atvažiavo.

Girtumą tikrintis atsisakiusio ir teisės vairuoti neturinčio vyro „Hyundai“ priverstinai nuvežtas į aikštelę saugoti. Teismas šį automobilį gali konfiskuoti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius