Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieškodamas narkotikų muitinės šuo aptiko Vitalijos Katunskytės kompaktinių diskų

Ketvirtadienį muitinės kinologai per įprastą Šiaulių autobusų stoties siuntų skyriaus patikrinimą vienoje iš siuntų aptiko beveik 200 vnt., įtariama, suklastotų kompaktinių plokštelių su Vitalijos Katunskytės ir Monikos Katunskytės dainų garso įrašais.
Kompaktinės plokštelės
Kompaktinės plokštelės / Muitinės nuotr.

Kaip rašoma Muitinės pranešime, kartu su labradoro retrivere Rada tikrindamas iš Kauno į Šiaulius autobusais pristatytas siuntas, Klaipėdos teritorinės muitinės kinologas atkreipė dėmesį į vieną iš Kauno atvežtą siuntinį. Patikrinę jį, pareigūnai rado 150 vnt. Vitalijos Katunskytės ir 49 vnt. Monikos Katunskytės kompaktinių plokštelių.

Įtardami, kad muzikiniai įrašai gali būti suklastoti, taip pat dėl įprastoms fizinių asmenų siuntoms nebūdingo per didelio kiekio, kuris šiuo atveju jau priskiriamas prie komercinio pobūdžio siuntų, muitininkai siuntinį sulaikė.

Šiuo metu Klaipėdos teritorinės muitinės Pažeidimų prevencijos skyriuje pradėtas tyrimas dėl galimo autorinių teisių pažeidimo bei gabenimo aplinkybių nustatymo. Jei pareigūnų įtarimai pasitvirtins, pažeidėjams gali grėsti administracinė bauda nuo 500 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius