Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2018 02 27 /13:35

Ieškotas Kaune mįslingai dingęs vyras: Panemunės šile aptikti palaikai

Vasario 26 dieną apie 18.25 valandą Kauno apskrities policijos pareigūnai sulaukė pranešimo, kad iš namų, esančių Kauno V.Krėvės prospekte, dienos metu išėjęs U.K. atsiuntė artimiesiems žemėlapio nuotrauką ir žinutę, jog jį bus galima rasti ten. Policijos pareigūnai nedelsiant pradėjo dingusiojo paiešką. Apie 22.30 valandą prie paieškos prisidėjo ir VSAT sraigtasparnis. Antradienį ieškotas kaunietis rastas, įtariama savižudybė.
Paieškos darbai
Asociatyvi iliustracija: paieškos darbai ore / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Atnaujinta 13.35 val. Kauno apskrities policija antradienį popiet pranešė, kad ieškoto jauno vyro (gim. 1991 m.) kūnas rastas Panemunės šile. Pirminiais duomenimis, smurto žymių nėra. Dėl šio įvykio pradėtas tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Pradžia.: Dingusiojo U.K. paieška intensyviai vykdoma nuo pat tyrimo pradžios, pasitelkus gausias policijos ekipažų pajėgas apieškotos ir tikrintos visos galimos vyro buvimo vietos, šukuotas Panemunės pušynas, tačiau jo rasti dar nepavyko.

Vyro požymiai: apie 186 ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, mėlynos akys, garbanoti, šonuose skusti plaukai. Vilkėjo juodą striukę su gobtuvu, mėlynas kelnes, avėjo rudus batus.

Asmenis, žinančius ką nors apie dingusiojo buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, prašoma kreiptis į Kauno apskrities VPK telefonu (8 37) 303 450 arba skambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Emocinė pagalba: kur kreiptis
Emocinė pagalba vaikams
„Vaikų linija“
Kasdien (11-23 val.):
Tel.: 116 111
www.vaikulinija.lt
Emocinė pagalba jaunimui
„Jaunimo linija“
Visą parą:
Tel.: 8 800 28 888
www.jaunimolinija.lt
Emocinė pagalba suaugusiems
„Vilties linija“
Visą parą:
Tel.: 116 123
www.viltieslinija.lt
Emocinė pagalba moterims
„Pagalbos moterims linija“
Visą parą:
Tel.: 8 800 66 366
www.moters-pagalba.lt
Emocinė pagalba rusakalbiams
„Linija Doverija“
Darbo dienomis (16-20 val.):
Tel.: 8 800 77 277
Krizių įveikimo centras
Antakalnio g. 97, Vilnius
www.krizesiveikimas.lt
krizesiveikimas
Psichologinė pagalba emigrantams

Beje, vykdant 1991 metais gimusio jauno vyro paiešką, apie 00.20 val. buvo gautas moters pranešimas, jog galimai padauginęs alkoholio vyras, gimęs 1983 metais, paklydo ir negrįžta namo. Pareigūnams susiskambinus su pasiklydusiu vyru, jis pasakė, kad mato skraidantį sraigtasparnį. Netrukus, vos už 5 minučių, Panemunėje esančiame miške rastas pasiklydęs vyras, kurį Kauno apskrities VPK Patrulių rinktinės pareigūnai saugiai parvežė namo.

Tą pačią dieną apie 1.40 min. gautas moters pranešimas, kad tas pats parvežtas vyras smurtauja. Pareigūnai neblaivų (nustatytas 0,55 prom. girtumas) vyrą sulaikė ir pristatė į areštinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius