Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieškomi katėmis persirengę nusikaltėliai, apiplėšę ir sumušę žmogų

Policija ieško dviejų vyrų, kurie persirengę katėmis, užpuolė ir apiplėšė žmogų.
Gyvenamieji namai Didžiojoje Britanijoje
Didžiojoje Britanijoje nusikaltėliai nestokoja fantazijos. / 15min.lt/Indrės Bungardaitės nuotr.
Temos: 2 Smurtas Plėšimas

Užpuolikai, vilkėję kostiumus su ausytėmis ir uodegomis, pastūmė vyrą link betoninio stulpo ir pargriovę suspardė, tada iškraustė jo krepšį ir pavogė pinigus bei raktų ryšulį.

Rugpjūčio 20 dieną, 5 valandą 20 minučių ryto stebėjimo kameros užfiksavo smurtinio nusikaltimo auką, einantį į darbą specialiųjų metalų gamykloje Herefordšyro grafystėje (Didžioji Britanija). Iš nusikaltimo vietos plėšikai pabėgo skersgatviu link miesto futbolo aikštės, rašo dailymail.co.uk.

Pranešama, kad policija dar tiria nufilmuotą medžiagą. Detektyvas seržantas Timas Powellas teigė, kad vienas iš plėšikų vilkėjo karnavalinį kostiumą su ilga uodega, o kitas – bordo spalvos katės kostiumą.

Abu vyrai vilkėjo kostiumus su kačių ausimis. Vietiniame dienraštyje “Hereford Times” rašoma, kad liudininkai pastebėjo šiuos vyrus ir pranešė policijai.

Tai nėra pirmas kartas, kai nusikaltimas įvykdomas persirengėlių. Pernai San Diege vyras bandė apiplėšti savitarnos parduotuvę, vilkėdamas žalio, molinio žmogeliuko iš televizijos laidos vaikams kostiumą.

Kai persirengėlis pareikalavo atiduoti pinigus, parduotuvės darbuotojas pagalvojo, kad tai pokštas, net tada, kai plėšikas tvirtino, turįs ginklą. Kitą kartą Čikagoje plėšikai užėmė banką, persirengę vienuolėmis, o Niujorke – persirengę Kalėdų seneliu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius