Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ieškomi po darbo į įkalinimo įstaigas negrįžę nuteistieji

Kalėjimų departamentas informuoja apie į Pravieniškių ir Marijampolės pataisos namus negrįžusius nuteistuosius. Abu vyrai į įkalinimo įstaigas negrįžo po darbo.
Ieškomi nuteistieji
Nuteistieji bėgliai: D.Grikietis jau surastas, o T.Navickas dar ieškomas. / Kalėjimų departamento nuotr.

Papildyta: Sulaikytas į atvirąją koloniją negrįžęs nuteistasis, antradienį po pietų pranešė Kalėjimų departamentas. Marijampolės pataisos namai informavo, kad šiandien, birželio 14 dieną, Kauno apskrities policijos vyriausiojo komisariato pareigūnai sulaikė Deividą Grikietį. Atvirojoje kolonijoje bausmę atliekančio nuteistojo paieška buvo paskelbta, kai 2022 m. birželio 9 d. jis negrįžo iš darbo.

Pradžia. Pravieniškių pataisos namai-atviroji kolonija informavo, kad birželio 8 dieną, iš darbo į atvirąją koloniją negrįžo nuteistasis Tauras Navickas, gimęs 1998 metais.

Marijampolės pataisos namai pranešė, kad birželio 9 d. iš darbo po naktinės pamainos negrįžo bausmę atvirojoje kolonijoje atliekantis Deividas Grikietis, gimęs 1993 metais.

Buvo paskelbta atvirosiose kolonijose bausmę atliekančių nuteistųjų paieška. Turinčius informacijos apie ieškomus asmenis prašoma pranešti telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius