-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ignalinoje sulaikytas moterį apiplėšti bandęs peiliu ginkluotas vyras

Sekmadienį apie 18 val., Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Ignalinos rajono policijos komisariate buvo gautas 38-erių metų vilnietės pranešimas, kad Ignalinoje, Geležinkelio g., autobusų stotyje, nepažįstamas vyras grasindamas peiliu, kurį pridėjęs laikė prie gerklės, reikalavo pinigų, tačiau priėjus pranešėjos seseriai – vyras pasišalino.
Peilis
Įtariamojo peilis / Utenos apskrities VPK nuotr.

Kaip rašoma Utenos apskrities VPK pranešime, policijos pareigūnai, atvykę į įvykio vietą, įtariamojo jau neberado, tačiau nedelsiant buvo pradėta paieška.

Profesionalaus ir operatyvaus pareigūnų darbo dėka, netoliese buvo sulaikytas anksčiau teistas 59-erių metų Zarasų rajono gyventojas V.P.

Įtariamasis buvo pristatytas į policijos komisariatą, jam nustatytas 0,73 promilės girtumas. Atliekant procesinius veiksmus, plėšikas pats prisipažino, kad įvykdė nusikalstamą veiką. Pas jį buvo rastas ir paimtas peilis.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal požymius nusikaltimo, numatyto Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 22 str. 1 d. ir 180 str. 2 d. (pasikėsinimas įvykdyti plėšimą panaudojant peilį). Už padarytą nusikaltimą vyrui gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Šiuo metu V.P. uždarytas į areštinę 48 val. Antradienį Ignalinos rajono apylinkės prokurorai spręs, ar šią bylą galės baigti pagreitinto proceso tvarka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius