-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ignalinos pasieniečiai degalų bake aptiko slėptuvę

VSAT Ignalinos rinktinės pasieniečiai Adutiškio pasienio kontrolės punkte pirmadienį vakare sulaikė į Lietuvą iš Baltarusijos važiavusį automobilį „Volkswagen Passat“.
Automobilyje rastos cigaretės
Automobilyje rastos cigaretės / VSAT nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba informuoja, kad transporto priemonės ir ją vairavusio 36 metų Švenčionių rajono gyventojo dokumentai buvo tvarkingi. Tačiau VSAT pareigūnai turėjo informacijos, kad automobiliu gali būti gabenami draudžiami daiktai.

Patikros metu pasieniečiai mašinos dyzelino bake aptiko įrengtą slėptuvę, pritaikytą gabenti tabako gaminius. Iš kuro talpyklos pasieniečiai ištraukė 590 pakelių cigarečių „Saint George Lights“. Visos rūkalų pakuotės buvo paženklintos rusiško pavyzdžio akcizo mokesčio ženklais.

Paaiškėjo, kad mašinos degalų įpylimo anga yra užvirinta taip, kad į ją tilptų maždaug penki litrai kuro automobiliui varyti. Visa kita bako talpa buvo skirta kontrabandai gabenti.

Dėl kontrabandos VSAT Ignalinos rinktinės Adutiškio užkardos pasieniečiai pradėjo administracinė teiseną. Vyras po apklausos paleistas. Nustačius jo gabentų cigarečių vertę, bus priimtas tolesnis sprendimas byloje.

Rusiškos cigaretės ir automobilis laikinai saugomi užkardoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius