-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Ignalinos pasieniečiai padėjo nuraminti triukšmadarius

Tverečiaus užkardos pasieniečiai suskubo į pagalbą policininkams, Ignalinos rajono Didžiasalio miestelyje raminusiems viešąją rimtį trikdžiusią jaunuolių grupę.
Valstybės sienos apsaugos tarnyba
Valstybės sienos apsaugos tarnyba / Andriaus Vaitkevičiaus nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba praneša, kad šeštadienį prieš vidurnaktį VSAT Ignalinos rinktinės Tverečiaus užkardos budėtojai gavo pranešimą iš Ignalinos policijos komisariato, jog Didžiasalio gyvenvietėje triukšmauja, manoma, neblaivūs jaunuoliai, kurie atsisako policijos pareigūnams pateikti dokumentus.

Į įvykio vietą nedelsiant buvo nusiųsti Tverečiaus užkardos patruliai. Paaiškėjo, kad viešąją rimtį garsiais šūkavimais trikdo šeši asmenys. Grupelė nereagavo į policijos pareigūnų reikalavimus pateikti dokumentus bei susirinkti išmėtytas šiukšles bei tuščias alaus skardines.

Atvykus pasieniečiams visi triukšmadariai kaip mat nurimo. Paaiškėjo, kad pasienio ruože privalomų dokumentų neturi tik du asmenys – vyras ir moteris. Juos pasieniečiai pristatė į Tverečiaus užkardą. Išsiaiškinta, kad abu sulaikytieji yra Didžiasalio gyventojai – 27 metų moteris ir 30 metų vyras.

Jiems VSAT pareigūnai surašė administracinio teisės pažeidimo protokolus už Pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimą. Po apklausos pora paleista. Jiems įteikti šaukimai atvykti į užkardą administracinės bylos nagrinėjimui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius