Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įkliuvo du vairuotojai, kurie siūlė kyšius policininkams

Trečiadienį įkliuvo du vairuotojai, kurie bandė papirkti policijos pareigūnus. Tuo tarpu vienas Vilniaus gyventojas sostinės pareigūnus kaltina reikalavus kyšio.
Litai
Litai / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.
Temos: 1 Kyšis

Kaip informuoja Policijos departamentas, apie 12.30 val. Kėdainių r., kelio Panevėžys-Aristava-Sitkūnai 46 km, R.Ž. (gim. 1957 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad vairavo neblaivus, Kėdainių r. policijos Viešosios tvarkos skyriaus patrulių būrio pareigūnams siūlė 1 tūkst. litų kyšį.

Įtariamasis uždarytas į areštinę. Jo organizme aptikta 2,43 prom. alkoholio.

Apie 16.45 val. Marijampolės savivaldybėje, kelio Vilnius-Prienai-Marijampolė 125 km, Tadžikistano pilietis M.T. (gim. 1984 m.), siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už tai, kad transporto priemonę vairavo su pritvirtintais ne tai transporto priemonei išduotais valstybinio numerio ženklais, Marijampolės apskrities VPK Kelių policijos skyriaus Magistralinių kelių priežiūros būrio pareigūnams siūlė 40 litų kyšį.

M.T. apklaustas.

Vilniaus gyventojas policininkus kaltina reikalavus kyšio iš jo žmonos. Apie 19.17 val. į Vilniaus apskrities VPK telefonu paskambino R.R., kuris pareiškė, kad tą pačią dieną apie 18.55 val. Vilniuje (tikslios vietos nenurodė) jo žmonos E.R. (gim. 1980 m.) vairuojamą automobilį Hyundai Coupe sustabdė policijos pareigūnai, kurie reikalavo kyšio už padarytą KET pažeidimą.

Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius