Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įkliuvo Kėdainių centre krautuvėlę apiplėšęs vagis: bukumas stebina

Pastarosiomis savaitėmis Kėdainiuose vagims išties nesiseka. „Rinkos aikštė“ jau rašė apie įkliuvusius ilgapirščius, kurie apšvarino prekybos centrą ir butą. O štai prieš keletą dienų įkliuvo pačiame miesto centre įsikūrusią krautuvėlę apiplėšęs vagis. Beje, jis įkliuvo tuomet, kai apvogęs parduotuvėlę vaikščiojo mieste, kol jį pastebėjo pareiškimą policijai rašiusi darbuotoja.
Prieš keletą dienų įkliuvo pačiame miesto centre įsikūrusią krautuvėlę apiplėšęs vagis. Beje, jiss įkliuvo tuomet, kai apvogęs parduotuvėlę vaikščiojo mieste, kol jį pastebėjo pareiškimą policijai rašiusi darbuotoja.
Prieš keletą dienų įkliuvo pačiame miesto centre įsikūrusią krautuvėlę apiplėšęs vagis. Beje, jis įkliuvo tuomet, kai apvogęs parduotuvėlę vaikščiojo mieste, kol jį pastebėjo pareiškimą policijai rašiusi darbuotoja. / Dimitrijaus Kuprijanovo nuotr.
Temos: 2 Kėdainiai Vagystė

Pastebėjo, kad apvogti

Apvogtos krautuvėlės darbuotoja rugsėjo 11 dieną kreipėsi į policiją ir pranešė, kad rugsėjo 10 dieną, apie 15.30 val. Kėdainiuose, J.Basanavičiaus gatvėje, iš parduotuvės pavogtos 3 kompozicijos dirbtinių gėlių, 5 kompozicijos miegančių rožių, įvairių kitų gaminių.

Moteris teigė suskaičiavusi, kad parduotuvėlei padaryta 350 eurų žala. Ji taip pat paaiškino, kad vagį užfiksavo krautuvėlę saugančios vaizdo stebėjimo kameros.

Pamatė vagį

Policijos pareigūnai pasikvietė nukentėjusią parduotuvės atstovę į tarnybinį automobilį tam, kad ji užpildytų pareiškimą policijai. Bet tuo metu nutiko kai kas netikėto.

„Aš sėdėdama policijos mašinoje žvalgiausi. Kol policininkė rašė kompiuteriu pareiškimą, pamačiau, kad eina kažkoks vyrukas su kuprine, panašus į tą, kurį matėm per kameras. Sušukau policininkei, kad čia vagis eina, ji šoko staigiai iš mašinos ir sulaikė vagį“, – pasakojo nukentėjusioji.

Kol policininkė rašė kompiuteriu pareiškimą, pamačiau, kad eina kažkoks vyrukas su kuprine, panašus į tą, kurį matėm per kameras.

Atrodė normalūs žmonės

Moteris teigė, kad vagis parduotuvėlę apiplėšė ne vienas, jų buvo du. Jos teigimu, vyriškiai nieko neišsiskyrė, atrodė padorūs piliečiai. Vagišius identifikuoti padėjo juos užfiksavusios vaizdo stebėjimo kameros.

„Vienas sulaikytas, bet buvo du. Kaip antras – ar rastas – nežinau. Bet vieną policija tikrai uždarė“, – dėstė nukentėjusioji.

Vagims nesiseka

Pastaruoju metu Kėdainiuose vagims itin nesiseka. Štai prieš savaitę, šeštadienį, Kėdainių mieste pareigūnai sulaikė du ilgapirščius. Vienas Knypavos gatvėje pro langą patekęs į butą, iš jo pavogė pintą krepšį ir radijo imtuvą. Kitas apvogė Kėdainiuose esantį prekybos centrą „Lidl“ – išnešė kampinį šlifuoklį su pakuote. Vyrams teks atsakyti už savo juodus darbelius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius