Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ilgasis savaitgalis – vagišių darbymetis

Alytaus ir Biržų rajonuose pavogta bemaž pusė tonos dyzelino. Krekenavos seniūnijoje dingo 600 kg miežių. O į namą Kupiškio rajone įsibrovęs ilgapirštis tenkinosi piniginėje buvusiais 40 litų.
Durys
Durys, spyna / Gedimino Savickio/BFL nuotr.

Sekmadienį  į Alytaus apskrities VPK kreipėsi pilietė O.B., gim. 1947 m., gyv. Alytaus rajono Pivašiūnų sen. ir pareiškė, kad išvakarėse apie 14 val. pastebėjo, jog iš nerakinto garažo pavogtos talpos su 200 l dyzelinių degalų. Padaryta 886 litų turtinė žala, vagystės aplinkybės tiriamos.

Savo ruožtu M.L., gimęs 1977 m., gyv. Biržų rajono Smilgių kaime, pareigūnams pranešė, kad spalio 30 d. apie 7 val. pastebėjo, jog iš sodybos kieme stovėjusio traktoriaus „Deuchfar“ pavogta 250 litrų dyzelino. Nuostolis – 737 litai.

Kaunietė J.M., gimusi 1950 m., policijai pranešė, kad spalio 30 d. apie 17 val. atvykusi į Panevėžio rajone, Krekenavos seniūnijos Daniliškio kaime esantį sandėlį, rado išlaužtas duris. Iš viduje esančio aruodo pavogta 600 kg miežių. Nuostolis – 410 litų.

A.J., gimusi 1980 m. gyvenanti Kreipšių kaime (Kupiškio r., Skapiškio sen.) policijai pranešė, kad spalio 30 d. apie 19.40 val. grįžusi namo rado išlaužtas namo duris, o viduje pasigedo piniginėje buvusių 40 litų. Nurodomas nuostolis kažkodėl siekia taip pat tik 40 litų. Įvykis tiriamas.

Šį ilgąjį savaitgalį į pareigūnus kreipėsi ir jaunas marijampolietis – A.B., gimęs 1990 m., gyvenantis Jaunimo g., sekmadienį apie 11.30 val. pastebėjo, kad yra pavogtas jo tetai R.A. priklausantis automobilis „Nissan Sunny“, kuris jam buvo paliktas naudotis, mat teta išvykusi į užsienį dirbti.

Prieš ilgąjį savaitgalį policijos pareigūnai mūsų šalies gyventojus įspėjo, kad vagys keturias paras žada darbuotis, todėl turtą reikia saugoti visomis įmanomomis priemonėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius