-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ilgojo savaitgalio žiaurumai: sukrėstos smegenys, sulaužytos nosys, perdurtos nugaros ir krūtinės

Pranešama apie asmenų sveikatos sutrikdymo atvejus sostinėje, Kaune, Šiauliuose, taip pat Jonavos nei Radviliškio rajonuose.
Muštynės
Muštynės / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Pirmadienį Policijos departamentas informuoja apie įpusėjusio ilgojo savaitgalio žiaurumus: įvairiose šalies vietoje rimtai nukentėjo mažiausiai šeši asmenys.

Spalio 30 d. apie 19 val. Vilniuje, Pašilaičių g., grupė jaunuolių sumušė A.G. (gimusį 1995 m.), kuris dėl daugybinių kūno sumušimų ir nosies kaulo lūžimo paguldytas į ligoninę.

Spalio 30 d. 18 val. 55 min. į Vilniaus ligoninę iš Vilniaus, Subačiaus g., pristatytas ir dėl pjautinės žaizdos žaste gydomas ambulatoriškai J.E. (gimęs 1976 m.), kuris paaiškino, kad tą pačią dieną, ankščiau minėtoje gatvėje, buvo sužalotas dviejų vyrų. Įtariamasis A.A. (gimęs 1987 m.) uždarytas į areštinę.

Spalio 30 d. 20 val. 30 min. į Šiaulių ligoninę iš Radviliškio r., Mėnaičių k., namų, pristatyta ir dėl pilvo bei veido sumušimų gydoma ambulatoriškai E.S. (gimusi 1997 m.), kuri paaiškino, kad namuose ją sumušė patėvis R.A. (gimęs 1978 m.). Įvykio aplinkybės tikslinamos.

Spalio 30 d. 23 val. 40 min. Jonavos r., Rukloje, Piliakalnio g., E.S. (gimęs 1990 m.) peiliu sužalojo A.K. (gimusį 1962 m.), kuris dėl durtinių žaizdų krūtinėje paguldytas į ligoninę. Neblaivus (2,33 prom.) įtariamasis uždarytas į areštinę.

Spalio 30 d. 3 val. 25 min. į Kauno ligoninę iš Kauno, Alantos g., pristatytas neblaivus ir dėl durtinės-pjautinės žaizdos nugaroje paguldytas E.H. (gimęs 1991 m.), kuris įvykio aplinkybių paaiškinti negalėjo.

Spalio 29 d. 22 val. 25 min. Šiauliuose, Žemaitės g., parke, žodinio konflikto metu, jaunuolis sumušė I.E. (gimusį 1995 m.), kuris dėl galvos smegenų sukrėtimo ir nosies kaulo lūžio paguldytas į ligoninę.

Visų sveikatos sutrikdymų aplinkybes tiria vietos policijos pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius