-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Indijoje iš traukinio išmestam 13-mečiui teko amputuoti koją

Medikams teko amputuoti koją 13-mečiui, kuris buvo išmestas iš judančio traukinio dėl to, kad jame prekiavo užkandžiais ir neturėjo pakankamai pinigų kyšiui.
Vaiko mirties priežastis iki šiol nėra galutinai aiški.
Bėgiai. / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Incidentas Biharo valstijoje nutiko praėjusį ketvirtadienį. Vaikas traukinyje prekiavo užkandžiais, tačiau neturėjo 10 Indijos rupijų (apie 48 centus) kyšiui ir policininkas išmetė jį iš judančio traukinio.

Pranešama, kad berniukas siūlė policininkui 5 rupijas – tiek jis buvo spėjęs užsidirbti – tačiau šis pinigų neėmė, ir išvijo vaiką iš traukinio.

13-mečio Mohammedo Shahabuddino koja žemiau kelio per kritimą lūžo. Jis buvo skubiai nugabentas į Biharo valstijos Muzafarpuro miesto ligoninę, tačiau daktarai nerado kitos galimybės, kaip koją amputuoti. Po operacijos vaiko būklė buvo stabili, pranešė CNN.

„Policininkas buvo sulaikytas, jis neigia kaltinimus. Tačiau liudininkai teigia, kad tai jis išmetė berniuką iš traukinio“, – sakė Indijos traukinių policijos vadovas Amitas Lodha.

Pranešama, kad minėtas pareigūnas apšaukė keleivius, kurie bandė berniukui padėti. Vyras šiuo metu yra sulaikytas, jis kaltinamas pasikėsinimu nužudyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius