Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Internete – aistros ir grasinimai dėl draugų paramos akcijos BMW M3 vairuotojui

Žinia apie 20-mečio fotografo iš Panevėžio Arnoldo Ivanausko artimųjų norą per „Facebook“ surinkti šiam vaikinui finansinę paramą po BMW M3 avarijos Vilniuje socialiniame tinkle sukėlė naują diskusijų ir emocijų audrą. Feisbuke paskelbta akcija „Paramai Ne!!!“ bei užvirė tokios aistros, kad oponentams gali tekti aiškintis santykius teisme.
Paramos BMW vairuotojui akcija sulaukė ir palaikymo, ir aršaus pasipriešinimo.
Paramos BMW vairuotojui akcija sulaukė ir palaikymo, ir aršaus pasipriešinimo. / Nuotrauka iš „Facebook“

„Kas cia per idijotizmas, klisaranki dar reik traukt is pacio padarytos avarijos ka jus nuo proto nusoke kurie aukojate sitam klisarankui kuris suzalojo 7 zmones vienam stuburas sulauzytas“, – savo profilyje socialiniame tinkle rašo (kalba netaisyta – Red. past.) Deimantė P. Ji siūlo geriau burtis į paramos grupę ir aukoti per avariją sužalotai mergaitei, kuriai lūžo stuburas ir gresia neįgaliojo vežimėlis.

Moterį papiktino 15min.lt publikacija, kurioje pasakojama apie Arnoldo Ivanausko artimųjų ir draugų iniciatyvą, kuria siekiama surinkti pinigų BMW M3 vairuotojo teismo ir nukentėjusiųjų gydymo išlaidoms.

Feisbuke ne tik atsirado pritariančiųjų Deimantei, tačiau ir kilo puolimas jos atžvilgiu iš priešingos stovyklos. Oponentai ne tik apsižodžiavo – neapsieita ir be grasinimų. Diskusijos metu aptartos ir galimybės susitikti teisme, mat Deimantė apkaltinta provokacijų, nesantaikos kurstymu.

„Nelįsk kur nereikia. Tai ne tavo reikalas. Žiūrėk, kad vėliau gailėtis nereikėtų“, – Deimantei rašo Maksimas P.

Moters pasipiktinimas BMW vairuotojo paramos akcija užrūstino ir Domą. „Jei nori ramiai gyvent, ištrink. Aš tave perspėjau. Pati būsi kalta“, – rašo jis.

Apskritai „Facebook“ lankytojai ir interneto komentatoriai pasidaliję į dvi stovyklas.

Vieni piktinasi, esą vyksta paramos akcija nusikaltėliui, norima paremti žmogų, kuris liks nenubaustas, o ateityje darys naujus nusikaltimus. Kiti siūlo suprasti, kad įvyko nelaimingas atsitikimas, jaunuolis suvokia savo klaidą, o A.Ivanauską supantiems žmonėms nedraudžiama sunkiu momentu ištiesti jam pagalbos ranką.

VIDEO: BMW Vilniuje rėžėsi į viešojo transporto stotelę – sužeisti 5 žmonės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius