Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Internetinė pažintis baigėsi nesėkme: vaikinas nuvyko pas merginą į Vilnių, tačiau šiai nepanorus jo įsileisti, jaunuoliui namo teko grįžti basomis

Ukmergės rajono gyventojas nuvyko pas merginą, su kuria susipažino internetu, tačiau ši nepanoro jo įsileisti. Vaikinas namo nusprendė grįžti pėsčiomis, tačiau beeinant jam suplyšo batai ir į Ukmergės rajoną teko kulniuoti basomis.
Kelias žiemą
Kelias žiemą / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Pirmieji jaunuolį, pėsčiomis ėjusį autostrada Vilnius–Panevėžys, pastebėjo Vilniaus miesto patruliai. Vaikinas buvo tik su kojinėmis, o vietoje batų ant kojų užsidėjęs maišelius. Išsiaiškinę, kad jaunuolis yra iš Ukmergės rajono ir keliauja namo, pareigūnai jį nuvežė į Širvintas.

Vilniaus apskrities VPK praneša, kad čia juos pasitiko Širvintų rajono policijos komisariato patruliai. Jie susiskambino su Ukmergės rajono policijos komisariatu ir apie 4 val. ryto ties Krikštėnais basą keleivį perdavė ukmergiškiams.

Ukmergės rajono policijos komisariato pareigūnai išsiaiškino, kad aštuoniolikmetis keliautojas yra iš Vidiškių seniūnijos, Šlapių priemiesčio. Kadangi kilo įtarimas, kad vaikinas gali būti apšalęs galūnes, pirmiausiai jis buvo nugabentas į Ukmergės ligoninę. Medikai jaunuolį paguldė į ligoninę stebėjimui.

Vaikinas paaiškino, kad jis į Vilnių buvo nuvažiavęs pas draugę, su kuria susipažino internetu. Kai draugė nepanoro jo įsileisti į namus, jis nusprendė pėsčiomis sugrįžti į Ukmergę. Tad apie 19 val. patraukė namų link.

Beeinant suplyšo jo batai, todėl juos išmetė ir ant kojų užsidėjęs maišelius tęsė kelionę.

Apie tai, kad aštuoniolikmetis yra paguldytas į ligoninę, policijos pareigūnai pranešė jo mamai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius