Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš eismo įvykio vietos pasišalinęs baltarusis užtruko Lietuvoje

Lavoriškių punkte Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūnai sulaikė iš Lietuvos mėginantį išvykti baltarusį, kuris, turimais duomenimis, pasišalino iš eismo įvykio vietos.
Stop - kontrolė
Ženklas / VSAT nuotr.

Kaip informuoja Valstybės sienos apsaugos tarnyba, trečiadienį vakare VSAT Vilniaus rinktinės pasieniečiai patikrino iš Lietuvos vykusį visureigį „Toyota Land Cruiser“ baltarusiškais valstybiniais registracijos numeriais.

Mašiną vairavęs vyras pateikė įtarimo nekeliantį pasą, išduotą 54 metų Baltarusijos piliečiui. Tvarkingi buvo ir vyro turėti transporto priemonės registracijos dokumentai, tačiau VSAT pareigūnai jau buvo gavę pranešimą, kad šis automobilis yra ieškomas.

Trečiadienį policijos pareigūnai informavo pasieniečius apie tai, kad iš eismo įvykio vietos Medininkų pasienio kontrolės punkto prieigose pasišalino „Toyota Land Cruiser“ automobilis.

Turimais duomenimis, ryte visureigį vairavęs baltarusis manevruodamas kliudė lengvąjį automobilį BMW ir jį nežymiai apgadino. Vyras pasišalino iš eismo įvykio vietos ir nevyko per Medininkų pasienio kontrolės punktą.

Tos pačios dienos vakare baltarusio vairuotą „Toyota Land Cruiser“ pasieniečiai sulaikė jau Lavoriškių punkte.

VSAT pareigūnai užsieniečiui pranešė, kad jam nebus leista vykti per valstybės sieną. Apie ieškomos mašinos sulaikymą pasieniečiai informavo Vilniaus rajono policiją, kurios pareigūnams perduotas vairuotojas ir automobilis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius