Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš italo „Ford Mondeo“ pavogę panevėžiečiai taranavo automobilių aikštelėje stovinčias mašinas

Penktadienį apie 17 val. Panevėžyje, prekybos ir pramogų centro „Babilonas“ aikštelėje įvyko avarija. Į aikštelę dideliu greičiu įlėkęs automobilis „Ford“ rėžėsi į stovinčias transporto priemones. Automobiliu važiavę jaunuoliai po avarijos spruko bėgte.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Kaip pasakojo įvykio liudytojai, prieš eismo kryptį Savitiškio gatve atvažiavęs „Ford Mondeo“ dideliu greičiu įlėkė į automobilių stovėjimo aikštelę.

Perskriejęs greitį mažinančius kalnelius automobilis tapo nevaldomas ir trenkėsi į stovėjusį „Audi“. Šis nuo smūgio trenkėsi į „Škoda“. Kliuvo ir greta stovėjusiems „Peugeot“ ir „Volkswagen“.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Avariją matę panevėžiečiai patikino, kad po įvykio iš automobilio iššoko du jaunuoliai ir dvi merginos. Kompanija bėgte pasileido per laukus ir netrukus dingo.

Incidento vietoje pasirodė ugniagesiai gelbėtojai. Jie apžiūrėjo sudaužytus automobilius ir įsitikino, kad negresia gaisro pavojus. Vėliau į įvykio vietą atvyko ir policijos pareigūnai.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Policininkai pradėjo aiškintis įvykio aplinkybes ir ieškoti sudaužytų automobilių savininkų bei avarijos kaltininko. Netrukus įvykio vietoje pasirodė italas. Šiek tiek lietuviškai kalbantis vyras aiškino, kad avarija padaryta jo automobiliu.

Vyras tvirtino, kad „Ford Mondeo“ iš jo buvo pavogtas tuo metu, kai jis buvo darbe. Italas teigė, kad automobilio pasigedo tik baigęs darbą.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Policijos pareigūnai vagystės versijos kol kas nekomentuoja. Anot pareigūnų, viskas paaiškės po detalaus tyrimo. Jį palengvinti turėtų tai, kad šio prekybos centro aikštelė filmuojama.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius