Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš kalėjimo paleistas šiaulietis po paros vėl atsidūrė belangėje

49 metų šiaulietis A.B., lapkričio 17 d. iš Alytaus pataisos namų paleistas į laisvę, čia praleido vos parą. Kitos paros naktį jis Šiaulių policijos pareigūnų buvo sulaikytas už vagystę iš automobilio.
Areštinė
Areštinė / Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr.
Temos: 1 Vagystė

Kaip informuoja Šiaulių policija, ketvirtadienį apie 3 val. nakties patrulių dėmesį patraukė Vilniaus gatvės namo kieme nuo automobilio su krepšiais atšokęs ir sprunkantis vyras. Pareigūnai bėglį pavijo ir sulaikė.

Paaiškėjo, kad šis ką tik apvogė kieme stovėjusią vienos uždarosios akcinės bendrovės transporto priemonę. Išdaužęs VW Sharan galinių durelių stiklą, vyras pavogė du krepšius, kuriuose buvo supakuoti keturi moteriški paltai ir dėvėti moteriški kailiniai. Ilgapirštis pareigūnams įkliuvo, automobilio savininkams dar net nepajutus vagystės ir nepranešus apie ją.

Sulaikytasis A.B. areštinėje atsidūrė tepraleidęs vieną dieną laisvėje. Iš Alytaus pataisos namų, kur atliko bausmę už paskutinę savo vagystę, jis buvo paleistas lygtinai, dar neatlikus dviejų mėnesių laisvės atėmimo bausmės, šių metų lapkričio 17 d.

Vyras kalėjo už ypač brangaus konjako, kainuojančio per 600 litų, butelio vagystę iš Vilniaus gatvėje esančio prekybos centro „Iki“, įvykdytą šių metų sausį. Šiaip šiaulietis daugiausia  vogdavo  iš automobilių.

Vyras už vagystes iš viso yra teistas septynis kartus. Vogti jį skatino priklausomybė nuo narkotikų. A.B. už neteisėtą disponavimą jais yra teistas, o už jų vartojimą net keletą kartų baustas administracine tvarka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius