Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Lietuvos deportuojamas čia neteisėtai gyvenęs Nigerijos pilietis

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Migracijos valdybos pareigūnai išaiškino neteisėtai Lietuvoje gyvenantį Nigerijos Federacinės Respublikos pilietį.
Skrydis tekant saulei
Nigerijos pilietis bus deportuotas / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, Vilniaus migracijos valdybos Užsieniečių reikalų skyriaus pareigūnai, vykdydami nelegalios migracijos prevencinę veiklą dėl užsienio valstybių piliečių teisėto buvimo Lietuvos Respublikoje, nustatė, kad Šengeno vizą turėjęs Nigerijos Federacinės Respublikos pilietis Ch.Ch.N. Lietuvoje gyvena jau pasibaigus jos galiojimo laikui.

Belgijos Karalystėje išduotą Šengeno vizą turėjęs Nigerijos pilietis gyventi Lietuvoje galėjo iki šių metų liepos 8 d., vėlesnis jo buvimas šalyje laikomas neteisėtu. Dėl neteisėto buvimo LR jam buvo surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas ir skirta 250 Lt dydžio bauda.

Vilniaus migracijos valdybos sprendimu Nigerijos pilietis Ch.Ch.N. buvo įpareigotas išvykti iš Lietuvos per penkiolika dienų, tačiau neišvyko. Į Vilniaus migracijos valdybos Užsieniečių reikalų skyriaus pareigūnų akiratį patekęs Nigerijos pilietis Ch.Ch.N. paaiškino, kad išvykti negalėjęs dėl jį užklupusios ligos, tačiau gydytojo pažymą pateikė jau praėjus įpareigojimo išvykti terminams.

Nigerijos pilietis Ch.Ch.N. buvo sulaikytas ir priimtas sprendimas išsiųsti jį iš šalies. Vilniaus miesto 2 apylinkės teismo sprendimu minėtas pilietis patalpintas Valstybės sienos apsaugos tarnybos prie LR VRM Užsieniečių registracijos centre, iš kur pagal nustatytas procedūras, suderinus tranzitinį maršrutą su Šengeno valstybėmis, bus išsiųstas iš Lietuvos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius