Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Marijampolės pataisos namų buvo pasišalinęs nuteistasis

Iš Marijampolės pataisos namų sekmadienį pasišalino vaikščioti be sargybos turėjęs teisę nuteistasis Valdas Žaromskis. Kaip pranešė Policijos departamentas, pasišalinęs 47 metų vyras atliko bausmę už smurtą artimoje aplinkoje – fizinio skausmo sukėlimą. Visgi V.Žaromskas į pataisos įstaigą grįžo pats, o kitą nuteistąjį sulaikyti teko pareigūnams.
Valdas Žaromskis
Valdas Žaromskis / Policijos archyvo nuotr.

Kalėjimų departamentas pirmadienį informuoja, kad vienas iš atvirosios kolonijos pasišalinęs nuteistasis sulaikytas, kitas – grįžo pats.

Alytaus pataisos namai informavo, kad gegužės 28 dieną buvo sulaikytas ir į pataisos įstaigą pristatytas nuteistasis Denisas Naumovas. Atvirojoje kolonijoje bausmę atliekančio nuteistojo paieška buvo paskelbta, kai jis buvo išleistas į trumpalaikę išvyką ir negrįžo nustatytu laiku.

Į Marijampolės pataisos namus gegužės 29 d. grįžo pats iš šios įstaigos atvirosios kolonijos tos dienos rytą savavališkai pasišalinęs Valdas Žaromskas.

Nuteistieji iš pataisos namų esančių atvirųjų kolonijų pasišalina nuolat – jie negrįžta į kalinimo įstaigas išleisti į darbą, parduotuvę ar polikliniką. Kalėjimų departamentas pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl kalinio pabėgimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius