Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš mirusio vyro pavogtas telefonas rastas Vilniaus lombarde

Sostinėje nuo laiptų kritusio ir užsimušusio vyriškio sugėrovė apvogė negyvėlį. Lombarde už velionio mobilųjį gauta dvidešimtinė akimirksniu virto alkoholio buteliais.
Alkoholis
Alkoholis / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

Rugpjūčio 29 d. apie 0 val. 30 min. Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai gavo pranešimą, kad Vilniuje, Panevėžio g., rastas vyro lavonas.

Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai, tikslindami šio įvykio aplinkybes, netrukus nustatė, kad išgertuvių metu neblaivus vyras (gimęs 1956 m.) lipo žemyn stačiais laiptais į lauką, paslydo ir nukrito.

Jo sugėrovai galvojo, kad vyras užmigo girtas, todėl juo nesirūpino ir tik po poros valandų iškvietė greitosios medikus, kurie konstatavo jo mirtį.

Už gautus 20 eurų moteris nusipirko degtinės butelį ir pigiausio stipriausio alaus.

Viena iš sugėrovų, moteris (gimusi 1962 m.) pavogė mirusiojo mobiliojo ryšio telefoną „Samsung“, už kurį viename stoties rajono lombardų gavo 20 eurų. Už juos moteris nusipirko degtinės butelį ir pigiausio stipriausio alaus.

Vilniaus miesto antrajame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas vyro mirties priežasčiai nustatyti. Moteriai, pavogusiai mobiliojo ryšio telefoną, gresia bauda nuo devyniasdešimt iki trijų šimtų eurų (Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 108 str.).

Iš lombardo pareigūnų paimtas mobiliojo ryšio telefonas bus perduotas mirusio vyro giminaičiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius