-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Oslo skridęs neblaivus vilnietis siautėjo ir ore, ir ant žemės

Iš Oslo skridęs neblaivus vilnietis lėktuve elgėsi chuliganiškai. Orlaiviui nusileidus Kaune agresyvus vyras užmigo. Prižadintas pasieniečių jis vėl pradėjo siautėti, todėl buvo sutramdytas jėga ir surakintas antrankiais.
Laikino sulaikymo patalpa Kauno oro uoste
Laikino sulaikymo patalpa Kauno oro uoste / VSAT nuotr.

Prieš pat vidurnaktį iš šeštadienio į sekmadienį Kauno oro uoste budėję pasieniečiai gavo informacijos iš oro uosto aviacinio saugumo darbuotojų. Pranešta, kad iš Oslo skridusiame lėktuve vienas neblaivus keleivis agresyviai elgėsi kitų keleivių atžvilgiu ir nevykdė įgulos nurodymų. 

VSAT nuotr./Kauno oro uoste
VSAT nuotr./Kauno oro uoste

Pasieniečiai nuskubėjo į Kaune jau nusileidusį lėktuvą, iš kurio keleiviai ką tik buvo išlipę. Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) pareigūnai lėktuvo salone pamatė kietai įmigusį vyrą, kurį orlaivio įgula nurodė kaip chuliganiškai besielgusį asmenį. Pasieniečiai šį keleivį, kaip vėliau paaiškėjo, 38-erių Vilniaus gyventoją, pradėjo žadinti. Šiaip ne taip prabudęs vyras vėl puolė siautėti – garsiai šaukdamas necenzūrinius žodžius jis spardė lėktuvo krėslus ir nepakluso VSAT pareigūnams.

Pasieniečiams teko vilnietį sutramdyti panaudojus kovinių imtynių veiksmus ir surakinus antrankiais. Chuliganą VSAT pareigūnai pristatė į savo tarnybines patalpas oro uoste ir uždarė į laikino sulaikymo kamerą.

Atlikę visus reikiamus formalumus vėliau pasieniečiai vyrą perdavė Kauno policijos pareigūnams, kurie vilnietį baus už tokį elgesį ore ir ant žemės, pasakojama VSAT Viešųjų ryšių skyriaus viršininko Giedriaus Mišučio pirmadienį paviešintame pranešime.

VSAT nuotr./Laikino sulaikymo patalpa Kauno oro uoste
VSAT nuotr./Laikino sulaikymo patalpa Kauno oro uoste

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius