-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Iš parduotuvės Panevėžyje pavogti televizoriai, Zarasų rajone kėsintasi pavogti bankomatą

Panevėžyje iš parduotuvės pavogta televizorių, Plungėje - alkoholinių gėrimų, Zarasų rajone kėsintasi iš parduotuvės pavogti bankomatą.
Išdaužtas stiklas
Išdaužtas stiklas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, ketvirtadienį apie 2.44 val. suveikus signalizacijai, pastebėta, kad Panevėžyje, Nemuno g., iš parduotuvės, išdaužus lango stiklą, pavogti keturi „Samsung“ įvairių įstrižainių televizoriai.

Įtariamieji A.J. (gim. 1990 m.), D.G. (gim. 1987 m.), R.M. (gim. 1990 m.) ir S.N. (gim. 1987 m.) uždaryti į areštinę. Pavogti televizoriai surasti.

Taip pat ketvirtadienį, apie 4.50 val. suveikus signalizacijai, pastebėta, kad Plungėje, Stoties g., iš individualiosios įmonės maisto prekių parduotuvės, išdaužus durų stiklą, pavogta alkoholinių gėrimų. Kiekis ir nuostoliai nustatinėjami.

Tą pačią naktį, apie 3.28 val. suveikus signalizacijai, pastebėta, kad Zarasų r., Dusetų miestelyje, Nepriklausomybės a., iš parduotuvės patalpų, išdaužus vitrinos stiklą, bandyta pavogti bankomatą.

Policija ketvirtadienį užregistravo ir daugiau įvykių, kuomet buvo išdaužyti parduotuvių stiklai. Apie 5.07 val. suveikus signalizacijai, pastebėta, kad Pasvalyje, Mūšos g., išdaužtas degalinės „Skulas“ pagalbinių patalpų lango stiklas. Nuostolis nustatinėjamas.

Tą pačią naktį, apie 2.06 val. suveikus signalizacijai, pastebėta, kad Kėdainiuose, Daukšos g., išdaužtas parduotuvės lango stiklas. Į vidų patekta nebuvo.

Apie 4.03 val. suveikus signalizacijai, pastebėta, kad Druskininkuose, M.K.Čiurlionio g., išdaužtas juvelyrinių dirbinių parduotuvės lango stiklas.

Apie 4.53 val. suveikus signalizacijai, pastebėta, kad Pasvalyje, Vilniaus g., parduotuvės patalpose, išdaužtas vaistinės lango stiklas. Nuostolis nustatinėjamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius