Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Iš policijos automobilio bandęs išsiveržti pensininkas suplėšė patrulio kelnes

Kai nori išsivaduoti, visos priemonės pateisinamos – tokį būdą išsiveržti iš policijos automobilio pasirinko 68-erių pensininkas, kurį šeštadienį sulaikė Kauno policijos Patrulių rinktinės pareigūnai. Neblaivus vyras iš tarnybinės mašinos pirmiausia veržėsi mušdamas patrulį: trenkė jam per veidą, o kai tai „nepadėjo“ – spyrė koja ir suplėšė pareigūno kelnes.
Policijos ataskaitinis susirinkimas
Kauno policijos pareigūno uniforma / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Incidentas įvyko rugsėjo 19 d. apie 23.40 val. Policijos departamento duomenimis, Kaune, ties Nuokalnės gatve, tarnybiniame automobilyje neblaivus (2,45 prom. alkoholio) 68-erių metų vyras ranka sudavė priekyje, keleivio pusėje, sėdėjusiam Patrulių rinktinės vyresniajam patruliui į veidą.

Kitų smūgių pareigūnas išvengė. Tačiau nuraminti pensininko nepavyko, tad teko stabdyti automobilį.

Įsisiautėjęs neblaivus sulaikytasis jį raminti bandžiusiam patruliui du kartus spyrė į koją, o galiausiai suplėšė uniformines kelnes.

Sutramdyti pensininką pavyko tik panaudojus kovinius-imtynių veiksmus ir elektros impulsinį prietaisą „Taser“. Naktį jis praleido areštinėje.  

Pareigūnas dėl sumušimų į medicinos įstaigą nesikreipė. Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 286 straipsnį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius