-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 19 /13:38

Iš sporto klubo Vilniuje veržėsi dūmai, sekmadienį Ozo „Impuls“ liko uždarytas

Sekmadienį 08.11 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) gautas pranešimas apie tai, kad Vilniaus Ozo g. 41 uždūmintos sporto klubas „Impuls“ patalpos. Gaisro dieną klubo lankytojai nukreipti į kitus sostinės „Impuls“ padalinius, o gaisro apgadintą baseino zoną ketinama sutvarkyti per porą savaičių.
„Impuls“ Ozo g., Vilniuje
„Impuls“ Ozo g., Vilniuje / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui, rašoma BPC pranešime.

Paaiškėjo, kad nedidelis gaisras kilo baseino zonoje, jį sukėlė pirties įranga.

Sekmadieniais „Impuls“ atveria duris lankytojams nuo 9 val., todėl dėl gaisro ir uždūminimo iš patalpų nieko evakuoti neprireikė.

VIDEO: Iš Vilniaus sporto klubo veržėsi dūmai

Ugniagesiams teko iš išorės išardyti šiek tiek stogo dangos, kad pasiektų gaisro židinį. Gaisras neišplito ir itin daug žalos nepadarė. Jo priežasčių tyrimas dar tęsiamas.

„Į darbą 8 val. atėjusi ir dūmus pastebėjusi „Impuls“ darbuotoja iškvietė priešgaisrines gelbėjimo pajėgas. Nedelsiant atvykus gaisrininkams, gaisras buvo lokalizuotas ir greitai užgesintas. Incidento metu klube nebuvo žmonių, tad nukentėjusiųjų nėra,“ – komentavo sveikatingumo klubų „Impuls“ tinklo vadovė Silvija Petrošiūtė.

Gaisras kilo vienoje iš baseino zonoje esančių pirčių, tikslios priežastys dar tiriamos. Sporto klubas yra apdraustas, patirtų nuostolių suma tikslinama.

„Sekmadienį klubas liko uždarytas, tačiau klientams nereikia keisti savo sporto planų – visus atvykstančius klientus nukreipiame į bet kurį pasirinktą „Impuls“ klubą. Užtikrinome, kad jų turima narystė galiotų visuose klubuose. Apie tai, kad Ozo g. esantis klubas šiandien neveikia, klientus informavome ir vidiniais kanalais“, – teigė „Impuls“ tinklo vadovė.

Kitos klubo zonos nenukentėjo, todėl „Impuls“ šeimininkai planuoja, kad jau pirmadienį klubas bus atidarytas ir veiks, išskyrus aprūkusią baseino zoną, kurios tvarkymo darbai jau pradėti.

S.Petrošiūtė sakė: „Planuojame, kad baseino erdvė po kelių savaičių vėl bus atverta klientams. Iki tol klubo klientai galės naudotis visų kitų „Impuls” klubų paslaugomis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius