-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš sraigtasparnio miške aptiktas įtartinas automobilis

Vykdydami Kaliningrado tranzito kontrolę Elektrėnų savivaldybėje pasieniečiai iš sraigtasparnio aptiko neįprastą radinį – miško gilumoje ant šono paverstą nuniokotą automobilį.
Aptiktas apleistas automobilis
Aptiktas apleistas automobilis / VSAT nuotr.

Pirmadienio popietę Valstybės sienos apsaugos tarnybos (VSAT) Aviacijos rinktinės pasieniečiai sraigtasparniu „Eurocopter“ kontroliavo tranzitinio traukinio Sankt Peterburgas–Kaliningradas judėjimą per Lietuvą.

Tokie tranzitinių traukinių lydėjimai ir stebėjimas iš oro nėra nuolatiniai ir vyksta pasirinktinai. Jų tikslas – kontroliuoti, ar tranzitiniai Rusijos traukiniai neteisėtai nesustoja Lietuvos teritorijoje, ar iš jų nelegaliai neišlipa asmenys ir ar nėra išmetami kroviniai.

VSAT nuotr./Rastas apleistas automobilis
VSAT nuotr./Rastas apleistas automobilis

Pirmadienį sraigtasparniu lydėdami traukinį ir skrisdami pro Vievio apylinkes Elektrėnų savivaldybėje pasieniečiai miške pastebėjo automobilį. Mašina buvo paversta ant šono, nuniokota, tačiau su valstybiniais numeriais.

Ši iš pažiūros nelengvai išvažiuojama vieta miško gilumoje yra už kelių šimtų metrų nuo geležinkelio linijos, arčiausiai nuo jos esantis kaimas – Kazimieriškės.

Apie neįprastą radinį sraigtasparniu skridę pasieniečiai informaciją iškart perdavė Elektrėnų policijai. Vėliau jos atstovai VSAT pareigūnus informavo nurodytoje miško vietoje radę automobilį „Opel Astra“. Elektrėnų policijos duomenimis, ši mašina nėra ieškoma. Ji buvo nugabenta į saugomą aikštelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius