-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš sudaužyto automobilio „Mazda“ penktadienį paslaptingai dingusi mergina pirmadienį gyva ir sveika atvyko į Vilniaus kelių policiją

Mergina, kurios po mįslingos avarijos Vilniuje, Lizdeikos g., policijos pareigūnai ieškojo net su tarnybiniais šunimis, pirmadienį pati atvyko į apklausą sostinės kelių policijoje.
Avarijos vietoje
Avarijos vietoje / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kaip rašo portalas „Delfi.lt“, sveika ir gyva aštuoniolikmetė pirmadienį pati atvyko į apklausą Vilniaus kelių policijoje.

Pasak pranešimo, pareigūnai neatskleidžia apklausos rezultatų. Tačiau, neoficialiais duomenimis, panašu, kad avarijos metu vairavo teisės vairuoti neturinti 17-metė.

15min.lt jau skelbė apie avariją, penktadienį įvykusią sostinės Lizdeikos g. Nesuvaldytas automobilis „Mazda MX-3“ nušlavė visuomeninio transporto stotelę ir rėžėsi į stulpą. Stulpas atsidūrė automobilio salono viduje.

Liudininkai teigė, kad automobiliu važiavo dvi merginos. Smarkiai sužalotą septyniolikmetę greitosios pagalbos medikai išvežė į ligoninę. Tuo tarpu antros merginos pareigūnams nepavyko rasti. Liudininkai tvirtino, kad ji ištikta šoko išėjo mišką. Todėl merginos nesėkmingai buvo ieškoma net su tarnybiniais šunimis.

Ši avarija pareigūnams buvo užmynusi dar vieną mįslę. Iš pradžių galvota, kad su avarija gali būti susijęs automobilis BMW. Tačiau vėliau paaiškėjo, kad tai klaidinga versija.

Pareigūnai teigia, kad kažkas iš skambinusių ir pranešusių apie avariją, ištarė frazę: „Pasišalino BMW“. Tai ir sukėlė įtarimų dėl galimo BMW dalyvavimo avarijoje. Skambinęs žmogus net nurodė automobilio valstybinius numerius.

Policija dar penktadienį iki vakaro apklausė avarijos liudininkus. Visi tvirtino, kad BMW 320D įvykio vietoje sustojo jau po nelaimės. Vairuotojas pažiūrėjo į avariją ir nuvažiavo toliau.

„Gavosi sugedęs telefonas“, – vėlų penktadienio vakarą 15min.lt žurnalistui sakė pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius