Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš supirktuvės Klaipėdoje 20 kg sidabro nukniaukę vagys išsinešė ir pavojingą įrenginį

Apie nusiaubtą metalo supirktuvę Klaipėdos policija informavo dar vasario 17 d. Tuomet pranešta, kad ilgapirščiai bendrovei padarė apie 45 000 eurų žalos.
Rentgenas
Rentgenas

Vagystė iš sandėlio pastebėta pirmadienį popiet. Į patalpas vagys pateko nupjovę gretimų patalpų lango metalines konstrukcijas. 

Iš sandėlio ilgapirščiai išnešė 20 kg sidabro laužo, apie 20 kg katalizatorių, analizatorių metalo sudėčiai nustatyti, apie 700 eurų, paauksuotų radijo detalių, pirkimo-pardavimo aktus ir sandėlio knygą.

Radiacinės saugos centras įspėja, kad metalų sudėties analizatorius „Niton XL2 800“ įjungtas generuoja jonizuojančiąją (rentgeno) spinduliuotę ir gali sukelti ypač rimtų sveikatos sutrikimų. 

Radiacinės saugos centras įspėja radus ar pastebėjus nelegaliai ketinančius parduoti panašaus tipo įrenginius ar įtariant, kad jų surasti ar turimi daiktai gali skleisti jonizuojančiąją spinduliuotę, apie tai nedelsiant informuotų Radiacinės saugos centrą arba skambintų bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius