Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Vilniaus policijos komisariato pasprukęs suimtasis jau sulaikytas (papildyta 16.46 val.)

Gausios Vilniaus policijos pajėgos trečiadienio popietę buvo sukeltos ant kojų dėl įtariamojo, kuris sugebėjo pasprukti iš policijos komisariato. Po kiek laiko bėglys buvo sulaikytas, tačiau per sulaikymą jis dar sukėlė eismo įvykį.
Vilniaus policija
Vilniaus policija / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Kaip 15min.lt sakė Vilniaus policijos atstovė spaudai Dalia Petrauskienė, dėl vagysčių mėnesiui suimtas aštuoniolikmetis pabėgo iš Vilniaus miesto 1-ojo policijos komisariato. Į komisariatą jis buvo atvežtas apklausti.

Tai jau antras panašus atvejis Vilniaus apskrityje per dvi pastarąsias paras. Antradienį iš Šalčininkų policijos komisariato kiemo paspruko administracinį areštą atliekantis A.A. (gim. 1977 m.).

Sekmadienį iš Lazdijų policijos areštinės pabėgo nuteistasis Marius Žemaitis. 22 metų bėglys kitą dieną buvo sučiuptas Radviliškio rajone.

Policijos departamentas trečiadienį pranešė, kad parvežtas į Lazdijų areštinę M.Žemaitis nenustatytu daiktu susižalojo kairę ranką. Suteikus pagalbą, jis buvo grąžintas į areštinę.

Papildyta 16.34 val.: Vilniaus policija informuoja, kad iš komisariato pabėgęs E.K. (gim. 1992 m.) apie 16.15 val. buvo sulaikytas Konstitucijos pr. ir Lvovo g. sankryžoje.

Papildyta 16.46 val.: 15min.lt žiniomis, policijos pareigūnai bėglį pastebėjo važiuojantį dviračių. Jis buvo jau persirengęs. Pirminiais duomenimis, dviratį jaunuolis pavogė.

Pamatęs policininkus, E.K. metė dviratį tiesiai po atvažiuojančio policijos automobilio ratais. Mašina užvažiavo ant dviračio ir buvo apgadinta. Vėliau policija šį incidentą įformino kaip techninį eismo įvykį, per kurį žmonės nenukentėjo.

Metęs dviratį jaunuolis bandė bėgti, o sulaikomas intensyviai priešinosi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius