-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Išėjusi iš Vilniaus policijos moteris patraukė vogti

Policijai gerai žinoma vagilė eilinį nusikaltimą padarė tuojau po to, kai apsilankė policijos komisariate – periodiškai registruotis policijoje ji įpareigota dėl ankstesnių nusikaltimų.
Sulaikyta vagystėmis įtariama moteris
Sulaikyta vagystėmis įtariama moteris / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Kaip rašoma Vilniaus policijos pranešime, liepos 26 d. apie 19.20 val. Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Nusikaltimų nuosavybei tyrimo skyriaus Operatyvaus reagavimo poskyrio pareigūnai Vilniuje, Konstitucijos pr. 16, prekybos centre „Vilniaus centrinė universalinė parduotuvė“ su įkalčiais sulaikė J.J. (gimusi 1983 m.) iš parduotuvės „Drogas“ pavogusią įvairių kosmetikos prekių kainuojančių 553 litus.

Pagrobtos prekės su saugos magnetais rastos sulaikytosios krepšyje, kurio vidus buvo išklotas folija, kad einant pro įrengtus apsaugos vartus neįsijungtų signalizacija. Vilniaus aps. VPK Vilniaus miesto pirmajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną buvo nustatyta, kad sulaikytoji 2012 m. liepos 23 d. iš parduotuvės „Drogas“, Trakų g. 3/2 pagrobė įvairių kosmetikos prekių, kurių vertė 1 tūkst. 150 litų. Vilniaus miesto trečiajame policijos komisariate dėl to pradėtas dar vienas ikiteisminis tyrimas.

Ketvirtadienį apie 15.20 val. J.J. buvo pastebėta Vilniaus stočių rajone. Troleibusu nuvažiavusi vieną stotelę, ji užėjo į Vilniaus apskrities VPK Vilniaus miesto trečiąjį policijos komisariatą, nes dėl anksčiau įvykdytų nusikalstamų veikų yra įpareigota periodiškai registruotis policijoje.

Išėjusi iš policijos komisariato, J.J. tiesiai patraukė į Pylimo g. 43 esančią parduotuvę‚ „Drogas“, iš kurios folijos įklotą turinčiame savo krepšyje nesusimokėjusi išsinešė kvepalų (jų kaina – 250 litų).

Vilniaus apskrities VPK Vilniaus miesto trečiajame policijos komisariate vėl pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius